4.53 avg. rating (90% score) - 36 votes

Laat u verrassen tijdens een bierproeverij onder leiding van echte bierspecialisten. De Biermannen richten de proeverij geheel in naar uw wensen en thema, waarbij we biertypen, landen, smaken, ingrediënten en brouwprocessen verder kunnen uitdiepen in een leuke proefsessie. De doorlooptijd en kosten van een proeverij zijn vooral afhankelijk van het aantal te proeven bieren en kunnen wij uit ervaring goed inpassen binnen uw evenement.
 
Een proeverij kan bijvoorbeeld als volgt worden opgebouwd:

Bierproeverij
 
Ook is er de mogelijkheid om de proeverij een bepaald thema mee te geven, zoals Trappistenbieren, Bokbieren, enzovoorts. Ook hebben wij een hele leuke en interactieve bierquiz die de interactie en competitie op gang helpt.
Tijdens de proeverij zullen we het geheel ondersteunen door leuk beeldmateriaal, en zoveel mogelijk laten ruiken en proeven aan ingrediënten van bier, zoals mout, hop, kruiden en vergistend bier. Daarnaast worden de bieren begeleid door hapjes die de smaak neutraliseren of juist bekrachtigen, wat een extra smaakbeleving teweeg brengt.
 
Hierdoor zullen wij zowel de beginnende bierdrinker als de gevorderde bierfanaat een extra dimensie geven aan het mooie product bier.
Het is uiteraard mogelijk om de bierproeverij op de locatie van uw keuze te doen, dan komen de Biermannen naar u toe!
Wij geven bierproeverijen door heel Nederland, maar u kunt ons met name in huren in Dongen, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Waalwijk, Oosterhout, Roosendaal of elders in de regio Noord-Brabant.
 
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.