Opener Events
Met een groep? Of specifieke wensen? Boek je eigen proeverij!

OPENER EVENTS

Kijk hier voor alle Opener Events in en rondom onze brouwerij. Regelmatig hebben wij een openbaar evenement waarbij je bijvoorbeeld jouw bier kunt leren brouwen of ons kunt helpen met het oogsten van onze hop. Laat op onze Facebook pagina even weten of je aanwezig bent bij 1 van de Opener Events!

Hieronder zie je de komende Opener Events.

OPENER Hopoogstfeest 2020

20 september: 13:00 - 18:00

OPENER Hopoogstfeest 2020: oogsten, plukken en brouwen met hop. En natuurlijk proeven van hoppige bieren bij OPENER bier in Dongen.

Welkom bij de leukste PubQuiz! i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 16 oktober 2020 geeft gegarandeerd gezelligheid, een hoog meezinggehalte tijdens de geluidsrondes, en ludieke vragen, en serieuze maar ook ludieke vragen over een breed scala aan onderwerpen. Wij gaan op zoek naar de èchte eye-openers, de aha-erlebnis, de 'oh-ja!' ervaring.

Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij Wisten jullie dat de brouwende biersommeliers van OPENER fervent fietsliefhebber zijn? Alle fietsevenementen [...]

Dongense Houthak Kampioenschappen 2021

24 januari 2021: 12:00 - 18:00

Dongense Houthak Kampioenschappen 2021 Zondag 24 januari 2021 is de derde editie van de Dongense Houthak Kampioenschappen 2021! Deze middag [...]

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.