Bierevents

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één van onze events waar wij bij aanwezig zijn of die wij mede organiseren. Op meerdere locaties organiseren wij bierevents, of helpen we bij de organisatie daarvan om vervolgens brouwerijen en speciaalbiercafés op een leuke en eenvoudige manier op de kaart te zetten. Hierbij wordt u totaal ontzorgd. Wij streven daarbij naar de optimale bierbeleving. En dat gaat verder dan het alleen maar te drinken. Door meer over de bieren, brouwmethode en gebruikte ingrediënten te vertellen ga je de bieren vanzelf meer waarderen. Ook vertellen we graag wat de bieren uniek maakt.
 
Bierevents
 
We bezoeken regelmatig bierevents en organiseren biertours naar verschillende locaties in Nederland en België, die steeds meer mooie brouwerijen krijgen die we kunnen combineren in mooie tochten. Onze bierkenners gidsen u graag op aangename wijze door de wereld van Belgische en Nederlandse brouwerijen, cafés en hun heerlijke bieren.
 
Bierevents
 
Ook organiseren we jaarlijks een bierevent voor vaderdag, helpen we bij de organisatie of bezoeken we met groepen bierfestivals in Nederland en België, en bedenken we regelmatig een biertour op maat.
 
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.