BIERPROEVERIJ BIJ OPENER BIER IN DONGEN

Laat je verrassen tijdens een Bierproeverij bij OPENER bier in Dongen onder leiding van echte bierspecialisten. De brouwende biersommeliers diepen speciaalbier uit en gaan in op biertypen, smaken, ingrediënten en het brouwproces tijdens een leuke en interactieve proefsessie. Dit temidden van onze brouwketels in het proeflokaal van de brouwerij.

Bierproeverij bij OPENER bier in Dongen

De doorlooptijd en kosten van een proeverij zijn vooral afhankelijk van het aantal te proeven bieren en kunnen wij uit ervaring goed inpassen binnen uw groepsuitje.

Een proeverij wordt als volgt worden opgebouwd:

Inhoud bierproeverij

Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aanbod. Graag overleggen we met u of we met meer of minder ervaren bierdrinkers te maken zullen krijgen, en welke onderwerpen en type bieren we daarop afstemmen. De proeverij kunnen we namelijk op verschillende thema’s toespitsen. We kunnen daarbij de focus leggen op het brouwproces, de gebruikte ingrediënten van bier, bierlanden – hun cultuur en historie, of bijvoorbeeld biertypes en seizoensbieren. De proeverijen zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen. Ons mooie proeflokaal biedt ruimte tot ongeveer 125 personen.

De bieren worden geserveerd in speciale kleine proefglaasjes van zo’n 15cl.  Ook doen wij proeverijen op locatie; in dat geval kunnen we de proefglazen zelf meenemen, of u kunt ze zelf ter beschikking stellen.
Ook verstrekken we graag water en een knabbeltje om de smaak in de mond te neutraliseren. Deze horen standaard bij de proeverij. En indien gewenst kunt u kleine eenvoudige hapjes bijbestellen, die aan de ene kant de smaak van de geproefde bieren kunnen neutraliseren – of juist versterken. Op deze manier kunnen de verschillende bieren optimaal worden geproefd.

Bierproeverij bij OPENER bier in Dongen

Ook is er de mogelijkheid om de proeverij een bepaald thema mee te geven, zoals Trappistenbieren, Bokbieren, enzovoorts. Ook hebben wij een hele leuke en interactieve bierquiz die de interactie en competitie op gang helpt.
Tijdens de proeverij zullen we zoveel mogelijk laten ruiken en proeven aan ingrediënten van bier, zoals mout, hop, kruiden en vergistend bier. Daarnaast kunnen de bieren worden begeleid door hapjes die de smaak neutraliseren of juist bekrachtigen, wat een extra smaakbeleving teweeg brengt.

Hierdoor zullen wij zowel de beginnende bierdrinker als de gevorderde bierfanaat een extra dimensie geven aan het mooie product bier. Bekijk ook eens op Untappd naar onze bieren en wat anderen ervan vinden. Deel jij je ervaring met ons?

Snaaierij

 

Eenvoudige hapjes

€4per persoon
  • Lekkere kaasjes, worstjes, zoutjes, nootjes en grissini ter aanvulling en neutralisatie van de smaak

Luxe borrelplank

€7per persoon
  • Allerlei lekkere hapjes, om samen gezellig te delen: Luxe stokbrood met smeersels, speksnacks, partyballetjes, kaaspuntjes, grillworst, ’s Gravenmoerse kei en boerenplaatham

Biergangen diner

€25per persoon
  • Volledige maaltijd in 4 gangen geserveerd: Luxe borrelplank, mini-sandwiches, mini-wraps, warme hapjespan met gegrilde borrelboutjes, spareribs en mini gehaktballen

Het is uiteraard ook mogelijk om de bierproeverij op de locatie van uw keuze te doen, dan komen de Brouwende Biersommeliers naar u toe!
Wij geven bierproeverijen door heel Nederland, maar u kunt ons met name inhuren in Dongen, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Waalwijk, Oosterhout, Roosendaal of elders in de regio Noord-Brabant.