Bierproeverij in Breda

Op locatie in Breda. Op maat.

Woont u in Breda en wilt u graag nieuwe bieren ontdekken? Dan kunt u een bierproeverij doen met extra begeleiding vanuit ons, of uiteraard op eigen initiatief een bierproeverij gaan doen.

Wilt u een bierproeverij in Breda met begeleiding?

Natuurlijk is het mogelijk om een bierproeverij te doen met meer inhoud en extra begeleiding vanuit ons. Laat u verrassen tijdens een bierproeverij in Breda onder leiding van echte bierspecialisten. Hierbij zullen wij steeds andere aspecten van bier proeven in proeverijen met wisselend thema en opzet. Wij streven hierbij naar een laagdrempelige en interactieve bierbeleving voor iedereen.
De proeverijen kunnen ook in principe op iedere locatie in Breda plaatsvinden. De Biermannen van Opener bier richten de┬ábierproeverij┬ágeheel in naar uw wensen en thema, waarbij we biertypen, landen, smaken, ingredi├źnten en brouwproces verder kunnen uitdiepen in een leuke proefsessie. De doorlooptijd en┬ákosten van een proeverij┬ázijn vooral afhankelijk van het aantal te proeven bieren en kunnen wij uit ervaring goed inpassen binnen uw evenement.

Tijdens de proeverij in Breda zullen we het geheel ondersteunen door leuk beeldmateriaal, en zoveel mogelijk laten ruiken en proeven aan┬áingredi├źnten van bier, zoals mout, hop, kruiden en vergistend bier. Daarnaast worden de bieren begeleid door hapjes die de smaak neutraliseren of juist bekrachtigen, wat een extra smaakbeleving teweeg brengt.

Hierdoor zullen wij zowel de beginnende bierdrinker als de gevorderde bierfanaat een extra dimensie geven aan het mooie product bier.
Het is uiteraard mogelijk om de bierproeverij op de locatie van uw keuze te doen, dan komen de Biermannen naar u toe! Wij geven bierproeverijen door heel Nederland, maar u kunt ons met name in huren in Dongen, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Waalwijk, Oosterhout en elders in de regio Noord-Brabant.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wilt u een bierproeverij in Breda zonder begeleiding?

In Breda staat speciaalbier steeds vaker in groten getale op de menukaart. Wilt u op eigen initiatief op pad, dan hebben verschillende speciaalbiercaf├ęs een grote keuze aan bijzondere bieren voor een leuke bierproeverij in Breda. Hierbij kunt u zelf een scala aan bieren de revu laten passeren en op ontdekking gaan in de wereld van speciaalbieren. Er zijn vier brouwerijen in Breda. Caf├ę Restaurant ├ęn Brouwerij┬áde Beyerd┬ámag u niet missen vanwege de gezellige sfeer in deze ABT kroeg en de geschonken bieren van eigen en andere brouwerijen. Ook┬áBrouwerij Frontaal┬áis te bezoeken met een leuke proeverij in de biertuin op het bedrijventerrein STEK.┬áBrouwerij Bliksem┬áis helaas nog niet toegankelijk voor het publiek en is momenteel nog huurbrouwer.
de Kleine Wereld,┬áde Boterhal┬áen┬áZeezicht┬áhebben een uitgebreide bierkaart als u graag een caf├ę wilt bezoeken.

Wilt u speciaalbier inkopen voor een eigen bierproeverij bij u thuis, dan vindt u het breedste assortiment bij de slijterij Bier Lokaal. Hier is ons bier ook verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn in de verschillende supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo buiten de gangbare pilseners ook steeds meer bijzondere bieren te vinden. Kortom; u hoeft Breda niet uit om wat nieuws te drinken. Ook is het Bierreclame Museum aan de Haagweg 375 in Breda een leuk uitje voor de afwisseling. Het Bierreclame Museum biedt een zeer ruime blik op het verleden van de reclame-uitingen op biergebied en is op zondagen geopend en gratis toegankelijk.