BIERPROEVERIJ

Proeverij

 

Proeverij 5 bieren

20per persoon
  • 21e en volgende slechts 18 €

Bierquiz 6 bieren

25per persoon
  • 21e en volgende slechts 23 €

Proeverij 8 bieren

25per persoon
  • 21e en volgende slechts 23 €

Laat u verrassen tijdens een bierproeverij onder leiding van echte bierspecialisten. De biersommeliers richten de proeverij geheel in naar uw wensen en thema, waarbij we biertypen, landen, smaken, ingrediënten en brouwprocessen verder kunnen uitdiepen in een leuke proefsessie. De doorlooptijd en kosten van een proeverij zijn vooral afhankelijk van het aantal te proeven bieren en kunnen wij uit ervaring goed inpassen binnen uw evenement.

Een proeverij kan bijvoorbeeld als volgt worden opgebouwd:

Inhoud bierproeverij

Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aanbod. Graag overleggen we met u of we met meer of minder ervaren bierdrinkers te maken zullen krijgen, en welke onderwerpen en type bieren we daarop afstemmen. De proeverij kunnen we namelijk op verschillende thema’s toespitsen. We kunnen daarbij de focus leggen op het brouwproces, de gebruikte ingrediënten van bier, bierlanden – hun cultuur en historie, of bijvoorbeeld biertypes en seizoensbieren. De proeverijen zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen. Ons mooie proeflokaal biedt ruimte tot ongeveer 125 personen.

De bieren worden geserveerd in speciale kleine proefglaasjes van zo’n 15cl.  In het geval de proeverij op locatie moet plaatsvinden kunnen we deze zelf meenemen, of u kunt ze zelf ter beschikking stellen.
Ook verstrekken we graag water en crackers om de smaak in de mond te neutraliseren. Deze horen standaard bij de proeverij. En indien gewenst kunt u kleine eenvoudige hapjes bijbestellen, die aan de ene kant de smaak van de geproefde bieren kunnen neutraliseren – of juist versterken. Op deze manier kunnen de verschillende bieren optimaal worden geproefd.

Ook is er de mogelijkheid om de proeverij een bepaald thema mee te geven, zoals Trappistenbieren, Bokbieren, enzovoorts. Ook hebben wij een hele leuke en interactieve bierquiz die de interactie en competitie op gang helpt.
Tijdens de proeverij zullen we het geheel ondersteunen door leuk beeldmateriaal, en zoveel mogelijk laten ruiken en proeven aan ingrediënten van bier, zoals mout, hop, kruiden en vergistend bier. Daarnaast kunnen de bieren worden begeleid door hapjes die de smaak neutraliseren of juist bekrachtigen, wat een extra smaakbeleving teweeg brengt.

Hierdoor zullen wij zowel de beginnende bierdrinker als de gevorderde bierfanaat een extra dimensie geven aan het mooie product bier.

Snaaierij

 

Eenvoudige hapjes

4per persoon
  • Lekkere kaasjes, worstjes, zoutjes, nootjes en grissini ter aanvulling en neutralisatie van de smaak

Luxe borrelplank

7per persoon
  • Allerlei lekkere hapjes, om samen gezellig te delen: Luxe stokbrood met smeersels, speksnacks, partyballetjes, kaaspuntjes, grillworst, ’s Gravenmoerse kei en boerenplaatham

Biergangen diner

19,50per persoon
  • Volledige maaltijd in 4 gangen geserveerd: Luxe borrelplank, mini-sandwiches, mini-wraps, warme hapjespan met gegrilde borrelboutjes, spareribs en mini gehaktballen

Het is uiteraard ook mogelijk om de bierproeverij op de locatie van uw keuze te doen, dan komen de Biersommeliers naar u toe!
Wij geven bierproeverijen door heel Nederland, maar u kunt ons met name in huren in DongenTilburgBredaKaatsheuvelWaalwijkOosterhoutRoosendaal of elders in de regio Noord-Brabant.

TERUG NAAR OVERZICHT VAN ALLE UITJES

KOSTEN PROEVERIJ

Kosten en direct boeken

OPENER EVENTS

Kom naar een van onze events!

alle opener events