contact, openingstijden & bereikbaarheid

OPENINGSTIJDEN SHOP EN PROEFLOKAAL

Ons proeflokaal is elke zaterdag middag geopend van 13.00u tot 17.00u, daarbuiten op afspraak voor groepen vanaf 10 personen.
Kijk snel wat er allemaal mogelijk is en boek je uitje! Of kom naar één van de leuke Opener Events.

In onze winkel kun je terecht voor onze bieren, en natuurlijk allerlei leuke bierpakketjes en cadeaubonnen.
Onze winkel en proeflokaal met terras zijn geopend op zaterdagen van 13.00u tot 17.00u. 
Je kunt dan altijd binnen lopen voor een leuk bierpakket, bieren of ter plekke ons heerlijke bier proeven.
Je kunt daarnaast altijd terecht bij één van onze verkooppunten, of neem contact met ons om bier(pakketten) af te halen op in het geval van extreme dorst.

Klik hier voor één van de andere verkooppunten.

ADRESGEGEVENS

Veepad 33
5105 AG, Dongen
0162-223200
info@opener.nl

CONTACTFORMULIER

         

  BEREIKBAARHEID

  Auto

  Ons bedrijf is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A27 en A58 en bevindt zich aan de rand van Dongen, vlakbij Tilburg – Reeshof. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid ter plaatse. Let daarbij op de aangegeven parkeerborden en parkeer in de vakken.

  Klik hier om ons bedrijf weer te geven op een grotere kaart en jouw route te plannen.

  Openbaar vervoer

  Je kan met de trein naar station Breda of Tilburg reizen. Vanaf daar is het bedrijf is zeer eenvoudig met de bus te bereiken met Lijn 327, die over het algemeen 2x per uur van Breda Centraal station via Teteringen, Oosterhout en Oosteind via de Eindsestraat in Dongen naar Tilburg Centraal station rijdt en vice versa. De bushaltes Eindsestraat en Doremansteeg zijn slechts 500m wandelen naar onze locatie aan het Veepad.

  Bekijk hier de vertrektijden en de reismogelijkheden van en naar de bushalte Eindsestraat. Neem bij overige vragen over de bereikbaarheid contact met ons op.

  MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

  Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

  Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.