contact, openingstijden & bereikbaarheid

OPENINGSTIJDEN SHOP

BREAKING NEWS – We gaan een compleet nieuwe winkel maken naast het proeflokaal, en deze zal 17 oktober open gaan.

Let op: ivm deze verbouwing is de huidige winkel tot die tijd gesloten. De openingstijden zullen ook wijzigen, daarover later meer! Je kunt altijd terecht bij één van onze verkooppunten, of neem contact met ons om bier(pakketten) af te halen op in het geval van extreme dorst.

Klik hier voor één van de andere verkooppunten.

OPENINGSTIJDEN PROEFLOKAAL

Ons proeflokaal is geopend op afspraak. Kijk snel wat er allemaal mogelijk is en boek je uitje!

Tijdens een Opener Event kun je altijd vrij inlopen om gezellig wat te drinken. Kijk snel wanneer het proeflokaal weer open is! Andere vragen? Neem contact met ons op door middel van het formulier of mail ons.

ADRESGEGEVENS

Veepad 33
5105 AG, Dongen
0162-223200
info@opener.nl

CONTACTFORMULIER

       

BEREIKBAARHEID

Auto

Ons bedrijf is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A27 en A58 en bevindt zich aan de rand van Dongen, vlakbij Tilburg – Reeshof. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid ter plaatse. Let daarbij op de aangegeven parkeerborden en parkeer in de vakken.

Klik hier om ons bedrijf weer te geven op een grotere kaart en jouw route te plannen.

Openbaar vervoer

Je kan met de trein naar station Breda of Tilburg reizen. Vanaf daar is het bedrijf is zeer eenvoudig met de bus te bereiken met Lijn 327, die over het algemeen 2x per uur van Breda Centraal station via Teteringen, Oosterhout en Oosteind via de Eindsestraat in Dongen naar Tilburg Centraal station rijdt en vice versa. De bushaltes Eindsestraat en Doremansteeg zijn slechts 500m wandelen naar onze locatie aan het Veepad.

Bekijk hier de vertrektijden en de reismogelijkheden van en naar de bushalte Eindsestraat. Neem bij overige vragen over de bereikbaarheid contact met ons op.

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.