Laden Evenementen

Dongense Houthak Kampioenschappen 2024

Dongense Houthak Kampioenschappen 2024, wat is dat?

Deze middag staat garant voor een hoop gezelligheid en vertier! Het middagprogramma bevat heel veel winterplezier met houthakken, zagen & werpen, winterbieren, vuurkorven en nog veel meer entertainment.

Leuk voor jouw team, en zowel mannen als vrouwen. Gezellig voor de rest van de familie om te komen aanmoedigen. Kortom; een dag om niet snel te vergeten! Deelname is met teams van minimaal 4 personen. Ben je met meer, dan mag je kiezen welke 4 teamleden aan een onderdeel deelnemen. Om te winnen zijn doorzettingsvermogen, team spirit, inzicht, en basis houthakkers skills benodigd. Natuurlijk is het slim om in het team mensen met allerlei vaardigheden te hebben, van slimme mensen, tot inventieve tot mensen met spierballen.

Dongense Houthak Kampioenschappen 2024

Wat kost dat?

De kosten bedragen 10 euro per persoon. Daarbij krijg je naast deelname aan het event, koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, en een gezellige middag met de nodige inspanning. We hebben uiteraard wat speciale en toepasselijke speciaalbieren in ons proeflokaal beschikbaar om de noeste houthakker van zijn broodnodige nutriënten te voorzien.

Dongense Houthak Kampioenschappen 2024

Hoe schrijf ik me in voor de Dongense Houthak Kampioenschappen 2024?

Schrijf je in met bijgaand formulier en geef het aantal personen aan dat in je team zit. Bedenk een leuke teamnaam en outfit voor extra prijzen! Geef deze teamnaam aan bij de Notities.
Kun jij met jouw team de winnaar van het eerste jaar, Got Wood, verslaan? Wees er snel bij, want ook dit jaar hanteren we weer een limiet voor het aantal deelnemende teams! Je kunt tot een week vantevoren nog mensen toevoegen aan het team, door gewoon nogmaals het formulier in te vullen bij Notities met het eerder ingevoerde teamnaam.  Hoe meer zielen hoe meer vreugde, maar ook hoe meer kans je hebt om de onderdelen te verdelen over de mensen met de meest toepasselijke skills!

Gooi onderstaand artikel in je winkelmandje, en pas het aantal aan op basis van je teamgrootte bij het afrekenen. Hak ze, en tot dan!

10,00Lees meer

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant