Laden Evenementen

Drinking Apart Together 11 – Bierman en Bierman!

Frank & Ferry Fixen het weer! Op afstand de beste proeverij! Wegens groot succes van de DAT proeverijen van de eerste Corona lockdown, keren we voor de 11e keer terug op jullie beeldscherm! En deze keer streamen we weer vanaf ons proeflokaal. Maak je borst maar nat voor de Drinking Apart Together 11 – Bierman en Bierman editie! Dit keer gaan we weer nieuwe bieren proeven; met bijpassende hapjes in de Bokse BorrelBox. De proeverij vindt plaats op vrijdag 26 maart en we timmeren erop los, hebben ladder zat, slaan een kruisje en zagen maar door. Maar één ding staat vast: we klaren de klus. ‘klust er nog wel eentje – ad je to!

Drinking Apart Together – wat is dat?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuis proeverij. En dit keer gaan we weer lekker in het frisse proeflokaal van Opener zitten aan ‘t Veepad!

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk.

Dat zijn vast moeilijke bieren? Nee hoor; de bieren zijn over het algemeen toegankelijk van smaak, er zitten minimaal 4 blonde bieren in het pakket, en om ook de wat gevorderdere drinker te bekoren hebben we maximaal 2 donkerdere en uitdagendere bieren in het pakket zitten. Laat je verrassen in de smaak en kom in je comfortabele thuisomgeving dus tóch een keer uit je comfort zone!

Ik wil meedoen, doe mij zo’n pakketje en borrelbox voor Drinking Apart Together 11 – Bierman en Bierman editie!

1. Gooi eerst het bierpakket in je mandje:

22,50Lees meer


2. En (als je wilt) gooi je ook de Bokse Borrelbox in je mandje:

15,00Lees meer


3. Ga naar je winkelmandje hierboven, pas eventueel de aantallen aan. Dan kun je via iDeal betalen en wij maken het in orde.

Bierpakketje gekocht; en hoe nu verder?

Tijdens de proeverij zal biersommelier Frank Wouters meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de Whatsapp chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten! Natuurlijk hebben we weer allerlei leuke interactieve elementen bedacht om jou thuis te betrekken bij het geheel.

Drinking Apart Together 9.0 - Happy New Beer!

Online bierproeverij bij Den Hamse Bok. Links café-eigenaar Ferry van Kessel en rechts Frank Wouters van bierbrouwerij Opener. Op het scherm een groepje thuisproevers. © Pix4Profs/Jan Stads

De proeverij met live-stream zal rond 20:00 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 3 uur duurt. Tussen 19:45 – 20:00 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement:
Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Wij trekken elke 30 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving en een andere smaaksensatie in het bijpassende hapje. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk bier en hapje is voor ieder wat wils!

Nog even alles op een rijtje:

  • Deelname alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder
  • Schrijf je in via bovenstaande link; kies zelf welke optie je kiest!
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL
  • Haal het pakketje van 6 bieren en de eventuele hapjes samen op in onze Drivethrough op vrijdag middag 26 maart tussen 15.30u en 17.30u bij Opener aan het Veepad in Dongen
  • Plaats de bieren en hapjes thuis op tijd in de koelkast
  • Zorg dat je een schoon bierglas klaar hebt staan om uit te proeven
  • Installeer jezelf thuis op je favoriete drink-plek en ga alvast naar de livestream
  • Proost; stel vragen en laat ons weten wat je ervan vindt – hoe meer interactie hoe gezelliger!

Geen bierpakketje? Geen nood!

Je kunt natuurlijk altijd zelf thuis iets lekkers open trekken en meekijken met de proeverij. Deze is te volgen op:
https://www.facebook.com/openerbier/live/

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant