Laden Evenementen

Drinking Apart Together 15 – In Real Lijf!

Frank & Ferry doen het weer! Na 14 edities van de beste proeverijen op afstand kunnen jullie nu eindelijk in het echt erbij zijn!
Maak je borst nat voor Drinking Apart Together 15 – In Real Lijf! Niet meer inloggen op een lijfstream, niet meer door de drijf-through, maar nu gewoon fysiek erbij zijn!

Maak kans op een èchte meet and greet met deze twee toppers, die zich in de Corona tijd omhoog hebben weten te boksen tot ware celebrities. Kijk terug op 14 edities van online gekkigheid onder het genot van mooie bieren en lekkere hapjes van de Bokse Superkok Mark.

Drinking Apart Together 15 - In Real Lijf!

Drinking Apart Together 15- In Real Lijf – wat is dat?

Eindelijk kunnen we nu de Corona pandemie afneemt weer naar de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden. We kregen van onze vaste DAT deelnemers steeds meer vragen of we niet nóg een editie wilden organiseren, dus komen wij en Den Hamse Bok eindelijk weer samen. En dit keer gaan we lekker in het frisse proeflokaal van Opener zitten aan ‘t Veepad!

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor jullie samengesteld, die je samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld.
Je komt met je groepje binnenlopen en krijgt ons welkomstbier voorgeschoteld. Vervolgens starten we uiterlijk om 20.30u met de bierproeverij, en proef je samen met ons de volgende 5 speciaalbieren (proefglazen) tezamen met de speciaal geselecteerde hapjes.

Dat zijn vast moeilijke bieren? Nee hoor; de bieren zijn over het algemeen toegankelijk van smaak, er zitten minimaal 4 blonde bieren in de proeverij, en om ook de wat gevorderdere drinker te bekoren hebben we maximaal 2 donkerdere en uitdagendere bieren uitgekozen. Laat je verrassen in de smaak en kom tot ontdekking welke smaken bij jou passen, zonder dat je het vooraf wist!

Ik wil meedoen, doe mij zo’n ticket voor Drinking Apart Together 15 – In Real Lijf!

1. Gooi eerst het ticket in je mandje:

27,50Lees meer


2. Ga naar je winkelmandje hierboven, pas eventueel de aantallen aan als je met een groepje komt (dan zit je ook lekker bij elkaar aan tafel). Dan kun je via iDeal betalen en wij zetten jullie op de lijst. De ruimte is beperkt dit keer, want iedereen moet wel genoeg plaats hebben natuurlijk!

Ticket gekocht; en hoe nu verder?

Tijdens de proeverij zal biersommelier Frank Wouters meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar het OPENER proeflokaal.  Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten! Natuurlijk hebben we weer allerlei leuke interactieve elementen bedacht om jou thuis te betrekken bij het geheel.

Drinking Apart Together 9.0 - Happy New Beer!

Online bierproeverij bij Den Hamse Bok. Links café-eigenaar Ferry van Kessel en rechts Frank Wouters van bierbrouwerij Opener. Op het scherm een groepje thuisproevers. © Pix4Profs/Jan Stads

De proeverij (dit keer zonder live-stream, dus je kunt hem niet online meekijken) zal rond 20:30 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 3 uur duurt. De inloop is vanaf 20:00 in het OPENER proeflokaal.
Na de bierproeverij kun je lekker naborrelen in het proeflokaal, of lekker naar Den Hamse Bok, want die is ondertussen ook gewoon open!

Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Wij proeven met iedereen tegelijk en trekken elke 30 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving en een andere smaaksensatie in het bijpassende hapje. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk bier en hapje is voor ieder wat wils! Gaat het te snel of te langzaam? Dan laat je het biertje gewoon even staan voor later, of bestelt er nog een extra biertje naast. Makkie 🙂

Nog even alles op een rijtje:

  • Deelname alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder
  • Schrijf je in via bovenstaande link; het is dit keer fysiek in het OPENER proeflokaal, en je krijgt na het welkomstbier 5 proefglazen speciaalbier met bijpassende hapjes!
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL
  • Inloop vanaf 20.00u, start bierproeverij om 20.30u
  • Proost; vraag ons het hemd van het lijf, raak ons aan – ga met ons op de foto – laat ons weten wat je ervan vindt – hoe meer interactie hoe gezelliger!

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant