Laden Evenementen

Drinking Apart Together 2.0 – Survival of the thirstiest!

Op afstand de beste proeverij! Wegens groot succes van de eerste editie, keren we terug op jullie beeldscherm! En deze keer streamen we vanaf ons proeflokaal. Maak je borst maar nat voor Drinking Apart Together 2.0! Dit keer gaan we zoveel mogelijk Opener bieren proeven; jij bepaalt zelf hoeveel! Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken.

Wat houdt dat in – Drinking Apart Together 2.0?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken en het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuis proeverij.

Wij hebben een speciaalbier proeverij met allerlei mooie Opener bieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen. Daarnaast kun je dus ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand.

Ook leuk: Geef iemand een Drinking Apart Together pakket kado!
Geef dan aan dat het een kado is, de pakketten worden dan klaargezet in een mooie kado verpakking!

Tijdens de proeverij zullen biersommeliers Frank Wouters en Rob de Bruijn meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten!

Drinking Apart Together 2.0

De proeverij met live-stream zal rond 20:30 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 2,5 uur duurt. Tussen 20:15 – 20:30 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement:
Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Je kunt zelf een pakket kiezen tussen de 4 en 8 bieren; jij bepaalt dus hoeveel je drinkt. Wij trekken elke 20 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving. Drink je minder bieren, dan heb je meer pauze tussendoor. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk pakket is voor ieder wat wils!

Hoe werkt dat – Drinking Apart Together 2.0?

  • Deelname alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder
  • Schrijf je in via onderstaande link; kies zelf welke optie je kiest!
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL
  • Haal het pakket op in de winkel van Opener op zaterdag ochtend 11-4 tussen 9.00 en 13.00u, of op vrijdag middag 17-4 tussen 15.00u en 17.00u
  • Plaats de bieren thuis op tijd in de koelkast
  • Zorg dat je een schoon bierglas klaar hebt staan om uit te proeven
  • Installeer jezelf thuis op je favoriete drink-plek en waar je de live-stream kunt volgen (meer info volgt nog)
  • Proost!

Geen bierpakketje? Geen nood!

Vind je Opener bieren niet te hachelen, dan kun je ook met andere lekkere bieren deelnemen. Je kunt natuurlijk altijd zelf thuis iets lekkers open trekken en meekijken met de proeverij… te volgen op:
https://www.facebook.com/openerbier/live/

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant