Laden Evenementen

Drinking Apart Together 3.0 – Dongens Genieten!

Op afstand de beste proeverij! Wegens groot succes van de eerste en tweede editie, keren we terug op jullie beeldscherm! En deze keer streamen we vanaf het restaurant van Dongens Genieten. Maak je borst maar nat voor Drinking Apart Together 3.0! Dit keer gaan we weer nieuwe bieren proeven; maar dit keer met bijpassende hapjes. Hapjes allen van de leukste ondernemers uit Dongen; we brengen Dongen naar uw huiskamer!

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuis proeverij. En dit keer zijn we te gast bij Dongens Genieten, we gaan dus On Tour!

Drinking Apart Together 3.0 - Dongens Genieten

Wat houdt dat in – Drinking Apart Together 3.0 – Dongens Genieten?

Wij hebben een speciaalbier proeverij met een 6-tal bieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen in combinatie met mooie hapjes die door de kok Jeroen Trommelen samen met Jannie zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, of een pakketje met twee porties bestellen. Een veelvoud of combinatie van deze pakketten is natuurlijk ook mogelijk.

Helaas is de inschrijving en bestelling van pakketten inmiddels gesloten door overweldigende inschrijvingen! Jullie kunnen natuurlijk altijd met eigen bieren en hapjes aanhaken op onderstaande livestream. Excuses voor het ongemak! Met meer dan 300 deelnemers wordt het weer een enorm succes, tot vrijdag!

Tijdens de proeverij zal biersommeliers Frank Wouters meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Jeroen Trommelen en Jannie van Hees gaan vervolgens in op de bereiding, presentatie en smaakcombinatie van de hapjes. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die keuken eruit? Deze avond komen jullie het te weten!

De proeverij met live-stream zal rond 20:30 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 2,5 tot 3 uur duurt. Tussen 20:15 – 20:30 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement:
Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Wij trekken elke 20 tot 30 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving en een andere smaaksensatie in het bijpassende hapje. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk bier en hapje is voor ieder wat wils!

Nog even alles op een rijtje:

  • Deelname alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder
  • Schrijf je in via onderstaande link; kies zelf welke optie je kiest!
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL
  • Haal het pakketje van 6 bieren en hapjes samen op in het restaurant van Dongens Genieten op vrijdag middag 1 mei tussen 14.00u en 17.00u
  • Plaats de bieren en hapjes thuis op tijd in de koelkast
  • Zorg dat je een schoon bierglas klaar hebt staan om uit te proeven
  • Installeer jezelf thuis op je favoriete drink-plek en ga alvast naar de livestream
  • Proost; stel vragen en laat ons weten wat je ervan vindt – hoe meer interactie hoe gezelliger!

Geen bierpakketje? Geen nood!

Je kunt natuurlijk altijd zelf thuis iets lekkers open trekken en meekijken met de proeverij… te volgen op:
https://www.facebook.com/openerbier/live/

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant