Laden Evenementen

Drinking Apart Together 5.0 – We brengen de BOK naar ‘t Veepad

Op afstand de beste proeverij! Wegens groot succes van de DAT proeverijen van de eerste Corona lockdown, keren we terug op jullie beeldscherm! En deze keer streamen we vanaf ons proeflokaal. Maak je borst maar nat voor Drinking Apart Together 5.0! Dit keer gaan we weer nieuwe bieren proeven; met bijpassende hapjes in de Bokse BorrelBox. De proeverij van vrijdag 23 oktober staat uiteraard deels in het teken van bokbieren in dit seizoen, maar omdat we jullie ook graag weer willen verrassen zitten er andere bokbieren bij dan onze bokbierproeverij op 9 oktober. Daarnaast zijn het overigens niet alleen bokbieren maar ook lekker frisse blonde bieren 😉

Drinking Apart Together 5.0

Online bierproeverij bij Den Hamse Bok. Links café-eigenaar Ferry van Kessel en rechts Frank Wouters van bierbrouwerij Opener. Op het scherm een groepje thuisproevers. © Pix4Profs/Jan Stads

Drinking Apart Together – wat is dat?

Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbiertje drinken of een bierproeverij met een lekker hapje om het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuis proeverij. En dit keer gaan we weer lekker in het warme proeflokaal van Opener zitten aan ‘t Veepad!

Wij hebben een speciaalbier proeverij met 6 speciaalbieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen, in combinatie met mooie hapjes die door de kok Mark Schellekens zijn samengesteld. Daarnaast kun je ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand. Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken. De hapjes kun je ook samen delen, het is zeker genoeg voor 2 personen. Een veelvoud en elke combinatie van deze pakketten is mogelijk.

Ik wil meedoen, doe mij zo’n pakketje en borrelbox!

Sorry, je bent te laat 🙂

Bierpakketje gekocht; en hoe nu verder?

Tijdens de proeverij zal biersommelier Frank Wouters meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten! Natuurlijk komen er vast nog wat leuke tafelgasten aan tafel om het verder op te leuken, en wellicht doen we weer een leuke quiz.

De proeverij met live-stream zal rond 20:00 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 3 uur duurt. Tussen 19:45 – 20:00 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement:
Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Wij trekken elke 20 tot 30 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving en een andere smaaksensatie in het bijpassende hapje. We bouwen de bieren op in alcohol en smaakintensiteit, elk bier en hapje is voor ieder wat wils!

Nog even alles op een rijtje:

  • Deelname alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder
  • Schrijf je in via onderstaande link; kies zelf welke optie je kiest!
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL
  • Haal het pakketje van 6 bieren en de eventuele hapjes samen op in onze Drivethrough op vrijdag middag 23 oktober tussen 14.00u en 17.00u
  • Plaats de bieren en hapjes thuis op tijd in de koelkast
  • Zorg dat je een schoon bierglas klaar hebt staan om uit te proeven
  • Installeer jezelf thuis op je favoriete drink-plek en ga alvast naar de livestream
  • Proost; stel vragen en laat ons weten wat je ervan vindt – hoe meer interactie hoe gezelliger!

Drinking Apart Together 5.0

Geen bierpakketje? Geen nood!

Je kunt natuurlijk altijd zelf thuis iets lekkers open trekken en meekijken met de proeverij… te volgen op:
https://www.facebook.com/openerbier/live/

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant