Laden Evenementen

Welkom bij de leukste PubQuiz! i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 13 oktober 2022 geeft gegarandeerd gezelligheid, een hoog meezinggehalte tijdens de geluidsrondes, en serieuze maar ook ludieke vragen over een breed scala aan onderwerpen. Wij gaan op zoek naar de èchte eye-openers, de aha-erlebnis, de ‘oh-ja!’ ervaring. Even wat anders dan onze eigen BierQuiz dus.

i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 13 oktober 2022

Hoe werkt het?

We gaan in teams van 4 tot 6 personen, in totaal 10 rondes met leuke vragen stellen. Het winnende team krijgt per ronde een smakelijke verrassing. Aan het einde tellen we alles op en het team dat overall wint een grote prijs!
Bierkennis staat niet centraal, maar is wel mooi meegenomen. We doen dit keer geen verplichte proeverij; je kunt drinken wat je wilt. Je zintuigen worden echter wel op de proef gesteld!
Inloop vanaf 19.30u, start stipt om 20.00u. Prijsuitreiking is rond 23.00u en daarna kun je eventueel nog na borrelen.

Wat kost het?

Inschrijven gaat per team, en kost 15 euro. Hiervoor maak je bij elke ronde kans op de hapjesschaal, en natuurlijk de hoofdprijs!
Gooi dit product voor i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 13 oktober 2022 in je winkelmandje, en geef bij het afrekenen in het Opmerkingen veld je teamnaam in (TIP: bedenk een toffe naam!!!), en ook met hoeveel mensen je in het team zit.

Link naar het Facebook evenement.

Tot dan! We zien je graag verschijnen bij i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 13 oktober 2022!

15,00Lees meer

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant