Laden Evenementen

Welkom bij de leukste PubQuiz! i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 16 oktober 2020 geeft gegarandeerd gezelligheid, een hoog meezinggehalte tijdens de geluidsrondes, en serieuze maar ook ludieke vragen over een breed scala aan onderwerpen. Wij gaan op zoek naar de èchte eye-openers, de aha-erlebnis, de ‘oh-ja!’ ervaring. Even wat anders dan onze eigen BierQuiz dus.

i-OPENER, de smakelijke PubQuiz

Hoe werkt het?

We gaan in teams van maximaal 4 personen, in totaal 10 rondes met leuke vragen stellen. Het winnende team krijgt per ronde een smakelijke verrassing. Aan het einde tellen we alles op en het team dat overall wint een grote prijs!
Bierkennis staat niet centraal, maar is wel mooi meegenomen. Na het welkomstdrankje kun je elk drankje bestellen dat je wilt. Inloop vanaf 19.30u, start stipt om 20.00u. Prijsuitreiking is rond 23.00u en daarna kun je nog naborrelen.

Wat kost het?

Inschrijven gaat per team, en kost 15 euro. Hiervoor krijgt elk teamlid een welkomstdrankje, bij elke ronde maak je kans op de hapjesschaal, en natuurlijk de gezelligheid en eventuele hoofdprijs!
Klik hieronder op de link om je team in te schrijven voor i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 16 oktober 2020!

Wát een overweldigende reacties op onze PubQuiz!
Nu al 13 teams; wij gaan met onze meetlinten aan de slag om te bekijken of we er meer kwijt kunnen in het proeflokaal, maar vooralsnog sluiten we de inschrijving. Ook voor ons is dit dus nu al een eye-opener: dit gaan we vaker doen!

<< Inschrijving VOL >>

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant