Laden Evenementen

Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij

Wisten jullie dat de brouwende biersommeliers van OPENER fervent fietsliefhebber zijn? Alle fietsevenementen in Dongen en omstreken dragen wij daarom een warm hart toe. Op 21 oktober 2023 gaat ook de 7e Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij, en deze rijdt via allerlei leuke locaties en bedrijven in het donker door Dongen. Zo ook over ons recreatieterrein, door de brouwerij en over zoveel mogelijk van onze sadistische obstakels. Als je meedoet kun je uiteraard even stoppen voor een (sport)drankje, of naderhand een drankje komen doen. De tocht wordt georganiseerd door de Kleppers; hij start vanaf De Viersprong en wij zijn alleen een doorkomstlocatie van deze mooie tocht. Inschrijven gaat via de Kleppers.

Voor toeschouwers is dit wat ons betreft ook dé plek om de deelnemers aan te moedigen onder het genot van een goede dorstlesser. Moedig je vrienden, familie of wildvreemden aan in onze brouwerij of op het recreatieterrein. Een leukere plek om te kijken is er niet (al zeggen we het zelf); bekijk dus zelf de Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij!

Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij

Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij

Deze tocht wordt verreden op de mountainbike in het donker, over (deels) verlichte paden en wegen rondom Dongen. Het betreft geen prestatietocht, de nadruk ligt op de fun-factor. De afstand is 25 of 40 kilometer, en iedereen kan meedoen.  De deelnemers zelf dienen ook (verplicht) verlichting op fiets of helm te dragen. Het betreft geen prestatietocht, de nadruk ligt op de fun-factor. De route die daarvoor uitgezet wordt loopt deels door bosgebied (de Duiventoren) langs boerderijen, over bedrijfsterreinen (Industrieterrein), ecologische paden en wei/akkerlanden in en rondom Dongen.

Bekijk hier een leuk filmpje over het evenement:

Vrije inloop

Het proeflokaal en de brouwerij zijn ook voor vrije inloop toegankelijk; je kunt vrij binnenlopen vanaf 18.30u. De Kleppers lichtjestocht  is leuk om te bekijken; we doen ons uiterste best om een zo leuk mogelijk parcours op te zetten met licht, geluid en sfeer. We hopen op je komst, want de fietsers kunnen wel wat aanmoediging gebruiken! Er is voldoende ruimte voor de fietsers om even af te stappen en even uit te blazen met de toeschouwers.

Hier nog een mooie foto genomen in ons proeflokaal, gemaakt door Lian van Vorstenbosch:
Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant