Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Kwaremont Retro Tourchallenge

Ben jij een echte kopman? Stap dan in de voetsporen van Eddy Merckx en pak je retro renfiets erbij voor een tourtocht die jaarlijks plaatsvindt in de periode van de Tour de France. In 2019 gaan we deze op zaterdag 6 juli rijden. Vertrek bij den Hamse Bok in Dongen voor een gezamenlijke rit over de Dongense landerijen en omgeving, met onderweg een heuse Kwaremont experience en tussenstop. Naderhand krijg je van ons een mooi glas Kwaremont om je dorst te lessen en kijken we gezamenlijk de eerste Tourrit die op groot scherm wordt weergegeven op het mooie tuinterras van den Hamse Bok. Sportief bierplezier gegarandeerd!

Wijzelf zullen een iets kleinere afstand overbruggen en de snelheid niet al te hoog opvoeren, maar met een afstand van zo’n 45 kilometer – waaronder een aantal heftige stukjes – kunnen wij ons toch bewijzen en in de voetsporen treden van de wielrenners van weleer. Als je een retro renfiets en –kleding hebt, dan vinden wij het leuk als je die gebruikt. Maar natuurlijk ben je ook met de nieuwste van de nieuwste spullen welkom. En bij ons zelfs met behaarde benen, triple, fietsbel en ventieldopjes. Ons advies is wel om ook een goede helm te dragen. Het wordt een gezellige gezamenlijke rit met het genieten als hoofddoel. Van elkaar, de fiets, de omgeving, de Tour en het mooie bier.

Inschrijven Kwaremont Retro Tourchallenge

Op 6 juli 2018 vindt de volgende editie plaats en vertrek is stipt om 10.00 uu. Na de race drinken we een mooi glas Kwaremont, die in de prijs is inbegrepen, terwijl we de start van de Tour bekijken in het gezellige café.

5.00In winkelmand

Schrijf je in, voor de belachelijk lage prijs van 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je: deelname aan de rit, Kwaremont bier tijdens en na de rit, Kwaremont goodies en natuurlijk een onvergetelijke ervaring!

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Phone: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten