Laden Evenementen

Wat is de Kwaremont Retro Tourchallenge?

Ben jij een echte kopman? Stap dan in de voetsporen van Eddy Merckx en pak je retro renfiets erbij voor de Kwaremont Retro Tourchallenge die jaarlijks plaatsvindt in de periode van de Tour de France. In 2020 zouden we deze op zaterdag 4 juli rijden, maar helaas is deze geannuleeerd . Vertrek bij den Hamse Bok in Dongen voor een gezamenlijke rit over de Dongense landerijen en omgeving, met onderweg een heuse Kwaremont experience en tussenstop. Naderhand krijg je van ons een mooi glas Kwaremont om je dorst te lessen en kijken we gezamenlijk de Tourrit die op groot scherm wordt weergegeven op het mooie tuinterras van Den Hamse Bok. Sportief bierplezier gegarandeerd!

Kwaremont Retro Tourchallenge

Foto’s: Stijn Rompa Fotografie

Welke afstand wordt er gereden?

Wijzelf zullen een iets kleinere afstand overbruggen en de snelheid niet al te hoog opvoeren, maar met een afstand van zo’n 45 kilometer – waaronder een aantal heftige stukjes – kunnen wij ons toch bewijzen en in de voetsporen treden van de wielrenners van weleer. Als je een retro renfiets en –kleding hebt, dan vinden wij het leuk als je die gebruikt. Maar natuurlijk ben je ook met de nieuwste van de nieuwste spullen welkom. En bij ons zelfs met behaarde benen, triple, fietsbel en ventieldopjes.

Ons advies is wel om ook een goede helm te dragen. Het wordt een gezellige gezamenlijke rit met het genieten als hoofddoel. Van elkaar, de fiets, de omgeving, de Tour en het mooie bier.

Kwaremont Retro Tourchallenge

Inschrijven Kwaremont Retro Tourchallenge (geannuleerd)

Op 4 juli 2020 vindt de volgende editie plaats en vertrek is stipt om 10.00 uu. Na de race drinken we een mooi glas Kwaremont, die in de prijs is inbegrepen, terwijl we de Touretappe bekijken in het gezellige café. Je kunt deelnemen voor de belachelijk lage prijs van 8 euro per persoon.

Hiervoor krijg je: deelname aan de rit, Kwaremont bier tijdens en na de rit, Kwaremont goodies en natuurlijk een onvergetelijke ervaring!

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant