Laden Evenementen

🎄✨ Lekker Lui in je Kersttrui! Een Feestelijk Evenement dat je niet wilt missen! 🎉🍻

Op 17 december transformeren we onze brouwerij in een gezellige kerstwereld, waar ontspanning en genot centraal staan. Trek je favoriete kersttrui aan en sluit je aan bij de feestvreugde! 🎅🤶

🍺 Kerstbieren: Ontdek aan de bar de betoverende smaken van het seizoen met onze speciaal geselecteerde kerstbieren. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van de warme, feestelijke sfeer.

 

🛍️ Shoppen in Onze Winkel: Struin door onze winkel en ontdek unieke cadeau-ideeën voor de feestdagen. Van ambachtelijke bieren tot feestelijke snuisterijen, we hebben voor elk wat wils. Vind het perfecte kerstcadeau voor jezelf of voor een geliefde!

 

📻 Live Radio Uitzending: Laat je vermaken terwijl je ontspant met de warme klanken van een live radio-uitzending. “Leuk en lekker in de Langstraat” komt langs om een uitzending te maken met heerlijke muziek. Geniet van de beste kersthits en laat de muziek je in de juiste feeststemming brengen.

 

📅 Datum & Tijd: Zondag 17 december van 13:00 tot 18:00

Zorg ervoor dat je deze middag in je agenda zet! Nodig je vrienden, familie en collega’s uit voor een onvergetelijke tijd.
✨🎁 Kom langs en deel de magie van Kerstmis met ons! 🎁✨

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant