Laden Evenementen

Wij zoeken HOPPLUKKERS voor het OPENER Hopoogstfeest 2020!

De Opener Brouwerij zoekt enthousiaste hopplukkers voor het OPENER Hopoogstfeest 2020 op zondag 20 september (van 13:00 tot 18:00). Op die dag wordt de eigen hop uit het nieuwe hopveld geoogst, en vervolgens worden de hopbellen van de planten afgehaald. Deze verse hop (typen Cascade, Tettnanger, Fuggles, Chinook en First Gold) wordt vervolgens gebruikt om direct het ‘Voldongen’ bier te brouwen. Een bier vol Dongense hop, vol Dongense arbeid. Dat het bier overvol hop zal zitten is een voldongen feit. De hop die over blijft wordt gedroogd voor volgende brouwsels in het jaar.

Ook mag iedereen wat eigen geplukte hop in de brouwketel doen tijdens het brouwen. Zij kunnen tevens een deel van de hop gratis meenemen naar huis. Alle noeste hopplukkers die meedoen met de ‘Hopdeal’ worden verwend met een drankje en eveneens uitgenodigd om bij het openen van het eerste flesje ‘Voldongen’ in november aanwezig te zijn. Zij mogen dan ook 2 flesjes mee naar huis nemen.

OPENER Hopoogstfeest 2020

Wie kan meedoen aan het OPENER Hopoogstfeest 2020?

We denken voor de plukkers aan: enthousiaste Dongenaren, vriendengroepen, families, bierliefhebbers en thuisbrouwers en bedrijfsteams. Er is plaats voor zo’n 50 plukkers. Wil je zeker zijn van een plekje aan de tafel, schrijf je dan in via deze site.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan het OPENER Hopoogstfeest 2020?

Natuurlijk kun je gratis mee komen plukken; wij zijn erg blij met jullie hulp! En ook alleen kijken is natuurlijk toegestaan. Iedereen is welkom, ook voor een los drankje aan de bar of op het terras.

OPENER Hopoogstfeest 2020: oogsten, plukken en brouwen met hop. En natuurlijk proeven van hoppige bieren bij OPENER bier in Dongen.

Wil je ook wat drinken, en het Voldongen bier bemachtigen? Dan kun je meedoen aan de ‘Hopdeal’ en dan krijg je voor €10 het volgende pakket:
– Plukken, uitleg over hop en impact op bier en smaak
– Mee brouwen met het verse hopbier
– Hop voor mee naar huis
– 1 speciaalbier naar keuze
– Uitnodiging voor de release van het verse hopbier in november in onze winkel, en 2 flesjes van het verse hopbier voor thuis

Inschrijven en afrekenen voor de Hopdeal:
Ook dit jaar zijn we weer ruim op tijd voorzien van voldoende plukkers; graag tot volgend jaar! Wil je komen kijken, dan kan dat natuurlijk wel – graag reserveren via https://www.opener.nl/contact/
<< Inschrijving VOL >>

OPENER Hopoogstfeest 2020 width=

Wat moet ik verder nog weten over het OPENER Hopoogstfeest 2020?

De inloop is vanaf 13.00u, de plukwerkzaamheden zullen een paar uur duren. De brouwketel draait die dag, en er is een beperkt tijdspanne beschikbaar om daar zelf de hop aan toe te voegen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. We gaan tot 18.00u door.
We hebben kleinschalige snacks beschikbaar om de honger te stillen, maar geen volledige maaltijd. We willen ons uiteraard zoveel mogelijk richten op het plukken van de hop deze dag!

Verder nog vragen? Stel ze gerust via onze contactpagina.

Titel

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant