Laden Evenementen

Wij zoeken HOPPLUKKERS voor het OPENER Hopoogstfeest 2024!

De Opener Brouwerij zoekt enthousiaste hopplukkers voor het OPENER Hopoogstfeest 2024 op zondag 22 september (van 13:00 tot 18:00). Op die dag wordt de eigen hop uit het nieuwe hopveld geoogst, en vervolgens worden de hopbellen van de planten afgehaald. Deze verse hop (typen Cascade, Tettnanger, Fuggles en Chinook) wordt vervolgens door ons gedroogd en ingepakt voor volgende brouwsels in het jaar. Dit keer brouwen we geen bier met verse hop, want we willen alle aandacht naar de oogst laten uitgaan.

Plukkers kunnen tevens een deel van de hop gratis meenemen naar huis. Alle noeste hopplukkers die meedoen met de ‘Hopdeal’ worden verwend met een aantal drankjes en natuurlijk ook wat versnaperingen.

OPENER Hopoogstfeest 2023

Wie kan meedoen aan het OPENER Hopoogstfeest 2024?

We denken voor de plukkers aan: enthousiaste Dongenaren, vriendengroepen, families, bierliefhebbers, thuisbrouwers en bedrijfsteams. Er is plaats voor zo’n 60 plukkers. Wil je zeker zijn van een plekje aan de tafel, schrijf je dan in via deze site. Gedurende de dag kun je altijd aanhaken op vrijkomende plaatsen aan de pluktafels; het wil wel eens voorkomen dat er plukkers overstappen op de drank ipv het plukken 🙂

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan het OPENER Hopoogstfeest 2024

Natuurlijk kun je gratis mee komen plukken; wij zijn erg blij met jullie hulp! En ook alleen kijken is natuurlijk toegestaan. Iedereen is welkom, ook voor een los drankje aan de bar of op het terras.

OPENER Hopoogstfeest 2023: oogsten, plukken en brouwen met hop. En natuurlijk proeven van hoppige bieren bij OPENER bier in Dongen.

Wil je ook wat drinken? Dan kun je meedoen aan de ‘Hopdeal’ en dan krijg je voor €10 het volgende pakket:
– Alle benodigdheden voor het plukken, uitleg over hop en impact op bier en smaak
– 2 speciaalbieren naar keuze
– Een aantal versnaperingen
– Indien gewenst: Hop voor mee naar huis

Inschrijven en afrekenen voor de Hopdeal:

10,00Toevoegen aan winkelwagen

OPENER Hopoogstfeest 2023

Wat moet ik verder nog weten over het OPENER Hopoogstfeest 2024?

De inloop is vanaf 13.00u, we gaan tot 18.00u door.
We hebben kleinschalige snacks beschikbaar om de honger te stillen, maar geen volledige maaltijd. We willen ons uiteraard zoveel mogelijk richten op het plukken van de hop deze dag! Als deelnemer aan de Hopdeal krijg je van ons meerdere snacks uitgereikt om de honger te stillen tijdens die noeste arbeid.

 

Verder nog vragen? Stel ze gerust via onze contactpagina.

OPENER Hopoogstfeest 2023

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Telefoon: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten

Ga naar de bovenkant