Laden Evenementen

Zomergekte bij Opener bier!

Hef het glas en proost met mooie speciaalbieren op de zomer!
Welke bieren passen er nu lekker bij dit moment? En welke biertypen kan ik het beste uitkiezen op een zomerse dag? Bieren om de dorst te lessen, of juist als stevige krachtpatser naast dat stoere gerecht op de barbecue? Wij weten wel raad! Kom je ook op 28 juni proeven welke er het beste bij jouw zomerse avontuur passen?

Wat gaan we doen?

We zullen je een aantal leuke en vernieuwende zomerse bieren presenteren, natuurlijk begeleid door een leuk hapje. Wij zullen ook uitleggen waar die smaken vandaan komen: uit de ingrediënten, of misschien wel een stap in het brouwproces.
Ben jij een echte smaakmaker, schrijf je dan nu in voor deze bierproeverij. Wees er snel bij, want vol=vol! De avond start om 20.00u en je kunt op je eigen tempo de verschillende smaken doorlopen. Wij geven de uitleg aan tafel. Als het weer het toelaat dan zullen we de proeverij op ons mooie terras doen.

De kosten voor deze bierproeverij bedragen 25 euro per persoon, en daarvoor krijg je na een welkomstbiertje 6 proefglazen speciaalbier met wat lekkere hapjes geserveerd. En dan natuurlijk nog onze uitleg erbij, om de beleving compleet te maken. Wij weten je altijd te verrassen tijdens onze proeverijen!

Inschrijven en afrekenen

25.00In winkelmand

 

Contact Informatie

Veepad 33, 5105 AG, Dongen

Phone: 0162 - 223200

Web: Opener

Onze bieren en kadopakketten