Varende bierproeverij in Tilburg! Dat drinkt toch heel anders dan staand aan de bar. De biersommelier van Opener deelt je zijn beste spul tijdens deze bierproeverij te water.
 

Varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

 
Tijdens een interessante Varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien en tegelijk een unieke bierproeverij voorgeschoteld. De biersommelier van Opener bier leert je smaken en ingrediënten te herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren. Ook food pairing komt aan bod met een aantal bijpassende hapjes. We vertrekken de rondvaart bij Burgemeester Jansen. En we sluiten de rondvaart af met een kijkje in hun nieuwe brouwerij Torens, onder het genot van één van hun mooie bieren. De kosten van de boottocht, bierproeverij en brouwerijbezoek inclusief 7 proefglazen speciaalbier en hapjes zijn slechts 34,50 euro per persoon. Dit is een gereduceerde prijs; de prijs voor een varende proeverij voor besloten groepen is € 42,50 euro per persoon inclusief btw.
 
Varende bierproeverij in Piushaven van Tilburg
 
*************************************************************************
Deze vaart is, naast onderstaande data op open inschrijving, van maart t/m oktober ook exclusief te boeken voor groepen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Besloten tochten gaan door vanaf 10 deelnemers, met maximaal 26 deelnemers per boot. De varende proeverijen op onderstaande data worden aangeboden tegen gereduceerde prijs van € 34,50. De prijs voor een varende proeverij voor besloten groepen is € 42,50 euro per persoon inclusief btw.
*************************************************************************
 

Varende bierproeverij in Piushaven van Tilburg
 

Wanneer vindt de Varende bierproeverij in Tilburg plaats?

 
Op de volgende data kun je ook met minder personen aansluiten bij een gezamenlijke vaartocht:

  • Zaterdag 16 juni met vertrek om 16.15u tot 18.15u (dit is de zaterdag voor vaderdag – verras je vader met een varende bierproeverij!)
  • Zondag 26-8 met vertrek om 16.00 tot 18.00u
  • Vrijdag 14-9 met vertrek om 19.30u tot 21.30u (hier varen we de zonsondergang tegemoet; een erg bijzondere ervaring!)

 

Waar vindt de Varende bierproeverij in Tilburg plaats?

 
De startlocatie is op de kade voor Tapperij Burgemeester Jansen, Piushaven 22. We verzamelen bij Burgemeester Jansen en vertrekken vanaf daar op de vermelde tijdstippen. Naderhand kun je uiteraard op eigen gelegenheid nog een aantal bieren op de kaart van dit mooie café bestellen.
 
Varende bierproeverij in Tilburg
 

Inschrijven

 
Voor deelname aan de Varende bierproeverij in Tilburg is inschrijving verplicht. Geef u op door een mail te sturen naar info@opener.nl. Geef daarbij aan op welke datum u wilt deelnemen, en met hoeveel personen. We verwelkomen jullie graag op onze boot!