FEESTEN BIJ OPENER

FEEST OF JUBILEUM

Feesten bij OPENER

Ons proeflokaal is een fantastische plek om
je feest of jubileum te vieren

TROUWERIJ IN ONZE BROUWERIJ

Feesten bij OPENER

Jouw bijzondere dag met ceremonie, receptie,
diner en een spetterend trouwfeest!

ETEN IN DE BROUWERIJ

Feesten bij OPENER

De leukste gerechten ter aanvulling van
de smaak van onze speciaalbieren

PROOST SAMEN OP DE TOEKOMST MET DE FEESTEN BIJ OPENER

Verras je familie en vrienden met een unieke feestlocatie bij onze brouwerij in Dongen. In ons lichte, moderne en landelijk gelegen proeflokaal kun je terecht om jouw feest, jubileum of trouwerij te vieren. Er is een grote selectie aan speciaalbieren beschikbaar, en er is altijd een biersommelier aanwezig om extra uitleg te geven over de aanwezige speciaalbieren om zo de beleving van bier extra te verhogen. Dat bier smaakt extra goed als je het drinkt met uitzicht op de brouwketels. Een feest is altijd te combineren met een proeverij, rondleiding door de brouwerij, en allerlei mogelijkheden van hapjes en maaltijden. Dus kom lekker feesten bij OPENER en proost samen op de toekomst!

MEEST GESTELDE VRAGEN VOOR FEESTEN bij OPENER

Wat kost een bruiloft of feesten bij OPENER?

De kosten van een bruiloft hangen natuurlijk helemaal af van jouw wensen! De kosten proberen wij op onze site zo transparant mogelijk te houden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je kunt vaste prijsafspraken maken met ons.

Hoe lang van tevoren moet ik de locatie boeken?

De maanden mei, juni en september zijn de drie meest populaire maanden voor bruiloften en de vrijdagen en zaterdagen zijn de meest geliefde dagen om te feesten en trouwen. In het hoogseizoen zijn veel locaties al vroeg van tevoren volgeboekt, zo ook die van ons. Wees dus op tijd om lekker te kunnen feesten bij OPENER!

Is er eigen catering mogelijk?

Wij werken zelf met kwalitatief goede cateraars uit Dongen. Wij vinden het namelijk belangrijk om lokaal te ondernemen. Bij Opener is het mogelijk een eigen cateraar mee te brengen op het gebied van eten. Je kunt hiervoor onze keuken uitkopen, de kosten hiervoor staan vermeld in het kostenoverzicht. Wel is het verplicht om de drank en bediening van ons af te nemen.

Prijzen

Is er sprake van vaste prijzen?

Alle arrangementen, feestavonden en diners mogelijkheden hebben een prijs per persoon. Deze mogelijkheden zijn echter op maat te maken. Die wijzigingen kunnen van invloed zijn op de genoemde prijzen. Al onze getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en zijn inclusief btw.

Wat zijn de kosten voor kinderen?

Voor de arrangementen geldt; kinderen van 0 tot 2 jaar zijn gratis mee. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar houden wij 50% van de genoemde prijzen aan, tenzij dit vooraf anders is besproken.

Zijn er weekend tarieven?

Wij zijn van mening dat onze prijs kwaliteit verhouding van zeer goede kwaliteit is. Met die gedachte gang hanteren wij geen laag- en hoogseizoen prijzen. Tevens is een partij bij ons op een doordeweekse dag niet goedkoper dan op een weekend dag. Wij bieden 7 dagen per week dezelfde kwaliteit onder dezelfde voorwaarden en prijzen.

Arrangementen

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om een feestavond te reserveren?

Feestavonden zijn al mogelijk vanaf 25 personen. Wij houden een maximale capaciteit aan van 125 gasten. Door het open karakter van de ruimte is het dan nog lekker overzichtelijk en gezellig feesten met elkaar.

Vanaf hoeveel personen kan ik eten reserveren?

Een buffet of andere catering is al mogelijk vanaf 20 personen. Per buffet wordt benoemd wat de prijs per persoon is.

Een diner kan bij ons al vanaf 20 gasten. Wij zijn geen a la carte restaurant. Een menukeuze moeten wij in onderling overleg dus op voorhand samen stellen. Hiervoor hebben wij vaste toffe concepten beschikbaar, die eventueel naar uw eigen hand zijn te zetten. Naar keuze kan dit buiten op het terras of binnen in het proeflokaal worden genuttigd.

Waar kan ik mijn dieetwensen aangeven?

Dieetwensen zijn aan te geven bij de reservering. Het is voor ons niet mogelijk om aan alle dieetwensen tegemoet te komen als wij dat ter plekke nog moeten aanpassen. Overleg daarom altijd van tevoren, dan kunnen we met onze cateraar overleggen wat er mogelijk is.

Wanneer gaat het drankarrangement in?

Het drankarrangement,  mits u daarvoor kiest, start altijd direct bij ontvangst van de gasten volgens de tijd die in de reservering wordt afgesproken. Wij blijven gedurende het hele feest drankjes verzorgen vanuit onze bar. Vanwege de dynamiek in de ruimte is het daarbij onze keuze om de gasten aan de bar te laten bestellen; daar is altijd iemand met bierkennis aanwezig en kan iedereen zelf zijn drinktempo bepalen, en de locatie waar hij/zij het vervolgens in de ruimte gaat nuttigen.

Overig

Is het pand toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

De ruimten van Opener bevinden zich op de begane grond en zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Tevens is er een toilet aanwezig waarin een rolstoel kan worden gemanoeuvreerd. Dit is echter geen officieel invalidentoilet.

Is eigen decoratie mogelijk?

In onderling overleg is eigen decoratie zeker mogelijk, u kunt daarvoor eerder terecht dan de start van uw arrangement. Er zijn met oog op de veiligheid wel enige regels aan verbonden:

– geen gebruik van water of breekbare materialen
– slechts brandveilige slingers zijn toegestaan
– vuur en vuurwerk of sterrenregens zijn niet toegestaan
– geen confetti, rijst of rozenblaadjes, party poppers, ballonnen met confetti erin, of andere projectielen. Indien deze worden afgestoken dan is het direct zelf opruimen, of we brengen 50 euro opruimkosten in rekening. Vooral de goedkopere varianten hebben de neiging om troep en schade aan de vloer te veroorzaken.

Aan het einde van het feest dienen alle decoraties direct weer verwijderd te worden.

Is er airconditioning aanwezig?

Wij beschikken over zowel vloerverwarming als airconditioning. Meestal zetten wij lekker de deuren open bij wat warmer weer.

Mogen wij een eigen DJ en fotograaf of photobooth inhuren?

Uiteraard is een eigen DJ en fotograaf welkom. Sterker nog; wij hebben uiteraard goede ervaringen met een aantal Dongense partijen, maar het leukste is natuurlijk als jullie zelf die keuze maken die het beste bij jullie past. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. De drankjes die de DJ en foto/videograaf consumeren schrijven wij apart op. Een fotobooth is natuurlijk ook welkom.

Wel graag direct dezelfde avond weer afbreken, zodat wij zo snel mogelijk na het feest kunnen schoonmaken.

Heeft Opener Wifi?

In het gehele gebouw is gratis Wifi, met een open gastnetwerk. Maak daar gerust gebruik van!

Is er een terras?

Wij hebben een mooi groot terras in het buitengebied, met uitzicht op de akkers en onze hopveld en vijver.