FEESTEN BIJ OPENER

FEEST OF JUBILEUM

Feesten bij OPENER

Ons proeflokaal is een fantastische plek om
je feest of jubileum te vieren

TROUWERIJ IN ONZE BROUWERIJ

Feesten bij OPENER

Jouw bijzondere dag met ceremonie, receptie,
diner en een spetterend trouwfeest!

ETEN IN DE BROUWERIJ

Feesten bij OPENER

De leukste gerechten ter aanvulling van
de smaak van onze speciaalbieren

PROOST SAMEN OP DE TOEKOMST MET DE FEESTEN BIJ OPENER

Verras je familie en vrienden met een unieke feestlocatie bij onze brouwerij in Dongen. In ons lichte, moderne en landelijk gelegen proeflokaal kun je terecht om jouw feest, jubileum of trouwerij te vieren. Er is een grote selectie aan speciaalbieren beschikbaar, en er is altijd een biersommelier aanwezig om extra uitleg te geven over de aanwezige speciaalbieren om zo de beleving van bier extra te verhogen. Dat bier smaakt extra goed als je het drinkt met uitzicht op de brouwketels. Een feest is altijd te combineren met een proeverij, rondleiding door de brouwerij, en allerlei mogelijkheden van hapjes en maaltijden. Dus kom lekker feesten bij OPENER en proost samen op de toekomst!

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.