Ik ben liefhebber van bier en koken, dus de stap naar koken en combineren met bier is snel gemaakt. Bier is verkrijgbaar in een breed palet aan smaken: bitter, zoet maar ook zuur en ziltig. Om bier met wijn te vergelijken: Bier is dan wellicht niet altijd zo intens als wijn, het smaakpalet is wel veel breder. Dat maakte mij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om dit met eten te combineren. Mijn overtuiging is ook dat hier nog een wereld te ontdekken valt. Vanuit Opener bier verzorg ik daarom workshops food pairing, waaronder bapas (bier tapas) en een bierbecue. Naast deze rol bij Opener ben ik IT adviseur.
 
Graag ga ik samen met jou aan de slag om de perfecte combinatie van bier en gerecht te ontdekken.
 

Food Pairing deskundige Marloes de Jong

Kennis


  • StiBON Niveau 1: Algemene Bierkennis
  • Kennis van food pairing en koken met bier

Ervaring


  • Food pairing en koken met bier (3 jaar)
  • Verzorgen van bierproeverijen (2 jaar)
  • Organisatie bierevents (2 jaar)
?>