Opener bier - Hamse bok

Opener bier – Hamse Bok

Op bovenstaande foto is goed te zien hoe Ferry van Kessel van Den Hamse Bok zelf hun verse hop in onze brouwketel toevoegt. Het brouwsel is een traditioneel bokbier. Een bokbier is van zichzelf normaliter vrij zoet, maar wij vonden het natuurlijk belangrijk dat de hop goed herkenbaar is in het bier. Vandaar dat er extra veel hop is toegevoegd, om het een aromatisch en ietwat bitter karakter mee te geven. We balanceren daarmee op het randje van de definitie van een bokbier, maar hopen jullie met deze interpretatie van het seizoensbier zeker te kunnen bekoren.

Hier volgen nog wat specs in een overzichtje:

Opener bier - Hamse bok

We hopen dat jij het bier kunt bemachtigen, en dat je ons laat weten hoe je het vindt op Untappd. Dan brouwen we volgend jaar weer een nieuwe batch van dit in onze ogen mooi gelukte bier. Wij brouwen dit bier om het samen met jou te delen in het proeflokaal. Deel jij je ervaring met ons?

Opener bier - Hamse bok