OPENER BIEREN

Onze brouwerij: Ons assortiment aan Opener bieren

Ontdek de verschillende OPENER bieren en de uiteenlopende smaken en biertypen die wij brouwen in onze Opener brouwerij in Dongen.

BROUWWORKSHOP

Onze brouwerij: Brouw je eigen bier

Leer brouwen, ingredi├źnten en biertypen herkennen bij een interactieve brouw experience in de OPENER brouwerij in Dongen.

HUURBROUWEN

Brouw je eigen bier bij Opener zoals Ketshill's Special Blond

Jouw eigen speciaalbier? Dat kan! Graag brouwen wij jouw eigen biermerk of huisbier op onze grote 500 liter installatie in onze bierbrouwerij.

OPENER BROUWERIJ

In Dongen hebben we onze eigen brouwerij met proeflokaal en terras. Hier brouwen we ons Opener bier met ingredi├źnten die we zoveel mogelijk zelf verbouwen. Zo weten we precies wat er in ons bier gaat en houden we tegelijkertijd onze ecologische voetprint zo klein mogelijk. De proeverijen worden gegeven door internationaal erkende biersommeliers.

Zelfs als je geen bierliefhebber bent valt er genoeg te beleven. Alleen al ons indrukwekkende proeflokaal in landelijke omgeving moet je gezien hebben. Wist je dat we daar ook diverse activiteiten aanbieden, van workshops tot Highland Games en spellen in en rondom het water? Kom dus langs en proef ons enthousiasme voor bier bij Opener in Dongen.

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.