Oud- of Nieuwjaarsborrel op kantoor onbelast onder de werkkostenregeling

Bierproeverij op uw bedrijf, compleet ontzorgd

Oud- of Nieuwjaarsborrel op kantoor? Wilt u graag een bierproeverij boeken als kerst-, oud- of nieuwjaarsborrel dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maar maakt u zich zorgen over de belastingen daaromtrent? Dan hebben wij de uitkomst. Een personeelsfeest − zoals een nieuwjaarsborrel − kan onder de werkkostenregeling onbelast blijven als u dit op de werkplek organiseert. Dat geldt ook voor de drankjes die de werknemers op de borrel consumeren. Kiest u daarentegen voor een externe locatie, dan zijn het personeelsfeest en de consumpties eindheffingsloon en wel tegen de factuurwaarde. U kunt hiervoor de vrije ruimte gebruiken. Houd uw borrel in uw kantine en laat deze mooi door ons versieren met bijvoorbeeld een brouwinstallatie en –ingrediĂ«nten! Wij nemen alle benodigdheden mee en u wordt compleet ontzorgd.

Tip voor Oud- of Nieuwjaarsborrel op kantoor onder de werkkostenregeling

De verstrekte consumpties zijn onbelast, ook voor werknemers van andere vestigingen, locaties of kantoren en voor werknemers van andere werkgevers, met wie u de concernregeling toepast.

Let op! Maaltijden bij een personeelsfeest kunt u ook op de werkplek niet vrij verstrekken. Het normbedrag is € 3,20 (2015). U kunt dit wel aanwijzen als eindheffingsloon. Door ons verstrekte hapjes bij de gepresenteerde bieren zijn ondersteunend van aard en betreffen geen volledige maaltijd en vallen hier dus buiten.

Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden om van uw bedrijfsborrel een onvergetelijke ervaring te maken!