Opener bier biedt unieke biergerelateerde activiteiten aan, waarbij vertrouwen, kwaliteit en plezier centraal staan. Voor onze gasten zijn wij een uitdagende partij met een uitdagende locatie en wij onderscheiden ons van anderen door unieke totaalconcepten, zonder daarbij de geijkte paden van andere bedrijven te bewandelen. Wij willen hiermee een bijdrage leveren aan het welzijn en samenzijn van mensen, en een verrijking zijn voor de omgeving op recreatief gebied.

Bij ons zijn drie mensen vast betrokken:

Daarnaast werken we graag samen met andere kenners op speciaalbiergebied. Op de contactpagina kun je bekijken hoe je Opener bier het beste kunt bereiken. Kortom, wil je ook maar iets in het kader van bier, en vooral een extra beleving ervaren? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Graag gaan wij samenwerkingen aan met ondernemers in de regio, om zo elkaar op sociaal en economisch gebied aan te vullen.

Opener maakt onderdeel uit van Veepad V.O.F., een bedrijf opereert onder de volgende handelsnamen:

Uitleg over het bedrijf Opener bier

Opener bier is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17277630. Mocht nu naar aanleiding van deze uitleg over Opener bier nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!