ONS VERHAAL

Bier is voor ons één groot avontuur, een belevenis die zoveel verder gaat dan drank. Dit plezier straalt uit in alles wat we doen en dat delen we graag. Bij ons kun je brouwen, proeven, leren en beleven. Wij zijn graag opener over bier. Daarom vertellen onze Internationale Biersommeliers jullie graag alles over deze mooie drank, de ingrediënten en begeleiden jou in het ontdekken van jouw smaak.

Wij werken samen met Dongense ondernemers en verbouwen zoveel mogelijk van onze eigen ingrediënten. Dat maakt het tot een ècht Dongens product. Alles vanuit de passie voor bier, wij genieten ervan als jij geniet van onze producten! Wij worden enthousiast als jij dat bent over OPENER!

MENSEN ACHTER OPENER

Frank Wouters
Frank WoutersBrouwende biersommelier
Het enthousiasme straalt van Frank af! Hij neemt je graag mee in zijn passie voor bier. Frank heeft verschillende bieropleidingen op zak – waaronder het felbegeerde titel Internationaal Biersommelier.

Frank is een toegankelijk gezicht voor iedere bierliefhebber. Iemand die je praktische handvatten geeft om je eigen smaak te ontdekken en ontwikkelen. Iemand die zowel de pilsdrinker, de beginnende speciaalbierdrinker, als de gevorderde speciaalbierdrinker op een eenvoudige en laagdrempelige manier informeert en inspireert zijn vervolgstappen op speciaalbiergebied te zetten.

Graag gaat hij samen met jou aan de slag gaan om op een leuke en praktische manier jouw smaak te ontdekken en bierkennis te ontwikkelen. Of jouw bedrijf met behulp van het mooier product bier nóg succesvoller te maken.

Marloes de Jong
Marloes de JongGastvrouw en gastronoom
Marloes is de de perfecte gastvrouw tijdens onze evenementen. Marloes houdt de biersommeliers in toom en zorgt dat alle activiteiten in het proeflokaal op rolletjes lopen.
Daarnaast is ze liefhebster van bier en koken, dus de stap naar koken en combineren met bier is snel gemaakt. Bier is dan wellicht niet altijd zo intens als wijn, het smaakpalet is wel veel breder. Dat maakte Marloes nieuwsgierig naar de mogelijkheden om dit met eten te combineren. Haar overtuiging is ook dat hier nog een wereld te ontdekken valt. Vanuit Opener bier verzorgt ze daarom workshops food pairing, waaronder bier en hapjes, en onze bierbecues.

Ze gaat graag samen met jou aan de slag om de perfecte combinatie van bier en gerecht te ontdekken. Neem eens een lekker glas OPENER bier bij je volgende maaltijd!

Rob de Bruijn
Rob de BruijnSmaakmakende bieractivist
Rob is bierliefhebber en bierkenner, met verschillende opleidingen op zak waaronder die van Stichting Bieropleiding Nederland en Internationaal biersommelier. Rob verzorgt vol enthousiasme onze bierproeverijen, geeft ondersteuning bij bierevents en brouwt mede onze bieren.
Daarnaast heeft Rob een voorliefde voor sport, en dan met name wielrennen. In dit kader heeft hij een speciale voorkeur voor bier & gezondheid: bier is namelijk helemaal niet zo ongezond! Mits met mate geconsumeerd uiteraard, en liefst gecombineerd met een sportieve activiteit. Bier na een activiteit smaakt immers het allerbeste!

Op een toegankelijke manier gaat Rob samen met jou aan de slag om op een leuke en gezonde manier jouw smaak te ontdekken en bierkennis te ontwikkelen. Bier is zijn passie, een fantastisch ambacht waar hij je maar al te graag over vertelt. Natuurlijk onder het genot van een mooi glas OPENER bier.

Rik Dieltjens
Rik DieltjensHorecatijger
Rik is onze rots in de branding op horeca gebied. Enorm veel horeca ervaring bij allerlei bedrijven in Brabant hebben hem op ons pad gebracht, om zijn passie voor horeca en bier samen te brengen. Graag wil Rik jouw optimale feest samenstellen, jouw jubileum of huwelijk. Niets is te gek; wij passen alles aan op jullie wensen.

Bier is meer dan alleen maar een drank. Het is de lijm tussen mensen. Zeker in de horeca is dit een geweldig middel om jullie samen te brengen. Wij geloven in een verbindende factor van bier, die je alleen in een horeca omgeving zoals die in ons mooie proeflokaal kunt ervaren.

OPENER EN KLIMAAT

We houden onze impact op het milieu en de omgeving zo laag mogelijk.

HISTORIE VAN OPENER

Hoe is OPENER begonnen en waar komen we vandaan?

OPENER IN DE MEDIA

Leuke artikelen, filmpjes en radio fragmenten.

SPONSORING

Sponsoring door Opener

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.