Laat u verrassen tijdens een proeverij met OPENER bieren op 3 oktober in Dongen onder leiding van echte bierspecialisten. De brouwende biersommeliers diepen speciaalbier uit en gaan in op biertypen, smaken, ingredi├źnten en het brouwproces tijdens een leuke en interactieve proefsessie. Dit te midden van onze brouwketels in het proeflokaal van de brouwerij. Je proeft 6 van onze bieren met wat lekkers erbij.

Proeverij met OPENER bieren op 7 mei

De proeverij met OPENER bieren wordt als volgt opgebouwd:

Inhoud bierproeverij

Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aanbod.┬áDe bieren worden geserveerd in speciale kleine proefglaasjes van zoÔÇÖn 15cl.┬á Tijdens de proeverij zullen we zoveel mogelijk laten ruiken en proeven aan ingredi├źnten van bier, zoals mout, hop, kruiden en vergistend bier. Daarnaast kunnen de bieren worden begeleid door hapjes die de smaak neutraliseren of juist bekrachtigen, wat een extra smaakbeleving teweeg brengt. De doorlooptijd van de proeverij is zo’n 2,5 tot 3 uur. U kunt daarna altijd nog aanvullende drankjes bestellen om de avond gezellig af te sluiten.

Hierdoor zullen wij zowel de beginnende bierdrinker als de gevorderde bierfanaat een extra dimensie geven aan het mooie product bier. Bekijk ook eens op Untappd naar onze bieren en wat anderen ervan vinden. Deel jij je ervaring met ons?

Proeverij met OPENER bieren op 19 maart

Meld je hier aan voor het Facebook event

Inschrijven en afrekenen voor proeverij met OPENER bieren op 3 oktober:

25,00Lees meer

Deze proeverij is, naast de vermelde data op open inschrijving, ook exclusief te boeken voor groepen vanaf 10 personen.┬áKlik hier voor meer informatieÔÇŽ.