Ben jij een echte kopman? Stap dan in de voetsporen van Eddy Merckx en pak je retro renfiets erbij voor een tourtocht die jaarlijks plaatsvindt in de periode van de Tour de France. Startdatum is gelijk met de start van de Tour de France. Vertrek is om 11.00u bij den Hamse Bok in Dongen voor een gezamenlijke rit over de Dongense landerijen en omgeving, met onderweg een heuse Kwaremont experience en tussenstop. Naderhand krijg je van ons een mooi glas Kwaremont om je dorst te lessen en kijken we gezamenlijk de eerste Tourrit die op groot scherm wordt weergegeven op onze mooie tuinterras. Sportief bierplezier gegarandeerd!
 
Kwaremont Retro Tourchallenge
 
Wijzelf zullen een iets kleinere afstand overbruggen en de snelheid niet al te hoog opvoeren, maar met een afstand van zo’n 50 kilometer – waaronder een aantal heftige stukjes – kunnen wij ons toch bewijzen en in de voetsporen treden van de wielrenners van weleer. Als je een retro renfiets en –kleding hebt, dan vinden wij het leuk als je die gebruikt. Maar natuurlijk ben je ook met de nieuwste van de nieuwste spullen welkom. En bij ons zelfs met behaarde benen, triple, fietsbel en ventieldopjes. Ons advies is wel om ook een goede helm te dragen. Het wordt een gezellige gezamenlijke rit met het genieten als hoofddoel. Van elkaar, de fiets, de omgeving, de Tour en het mooie bier.
 
Kwaremont Retro Tourchallenge
 

Inschrijven Kwaremont Retro Tourchallenge

 
 
Op 8 juli 2017 vindt de volgende editie plaats en vertrek is stipt om 11.00 uu. Na de race drinken we een mooi glas Kwaremont, die in de prijs is inbegrepen, terwijl we de start van de Tour bekijken in het gezellige café.
Schrijf je dus nu in via onderstaand contactformulier, voor de belachelijk lage prijs van 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je: deelname aan de rit, Kwaremont bier tijdens en na de rit, Kwaremont goodies en natuurlijk een onvergetelijke ervaring!
 


 
Stuur ons een e-mail als je hierover nog vragen wilt stellen.
 
Hierbij een overzicht van de foto’s van edities van afgelopen 4 jaren:
2018
2017
2016
2015
 
Kwaremont Retro Tourchallenge