SLAGWERKWORKSHOP BIJ OPENER

Aanvragen

Wij hebben een modern, licht en inspirerend proeflokaal, dat uitkijkt over de agrarische gronden. Een geschikte vergaderlocatie voor allerlei bijeenkomsten of teambuilding sessies. Zo ook de slagwerkworkshop bij OPENER in het proeflokaal!

slagwerkworkshop bij OPENER

Wat ga je doen tijdens een slagwerkworkshop bij OPENER?

Breng de groep dichter bij elkaar en brouw samen een mooi arrangement tot leven, gebruik makende van allerlei toepasselijke ‘instrumenten’. Niemand minder dan Rolf Rombouts begeleidt deze workshop. Rolf heeft een gedegen opleiding aan Muziekinstituut Dongen, Gilze & Rijen (nu Het KunstPodium) en het Conservatorium te Tilburg (Fontys Hogeschool). Dit aangevuld met ruime ervaring in het lesgeven, dirigeren, arrangeren en musiceren op allerlei vlakken en diverse niveaus. Organisatorische en maatschappelijke activiteiten bij diverse muziekgezelschappen en Stichting Dongense Jeugdraad (bekend van de Zomerspelen).

De groep wordt door Rolf in kleinere groepjes verdeeld, om vervolgens per persoon een instrument naar keuze te selecteren. Natuurlijk zijn de instrumenten op het brouwerij thema toegespitst. De doorlooptijd van deze activiteit is 1 uur. Ivm de gewenste interactie van de groep is er minimaal 10 personen benodigd, en een maximum per workshop van 30 personen. Bij grotere groepen kunnen we meerdere sessies inplannen, en de andere groep is dan het publiek.

Een uitermate leuke activiteit voor teambuilding met je bedrijf, families en vrijgezellenfeesten!

slagwerkworkshop bij OPENER

Natuurlijk kun je de dag aanvullen met een proeverij, bierquiz, barbecue, of andere activiteit.
Wij helpen graag om het maximale rendement uit jullie dag te halen.

Neem contact met ons op om een slagwerkworkshop bij OPENER te boeken.

Aanvragen

OPENER EVENTS

Kom naar een van onze events!

OPENER Hopoogstfeest 2020

20 september: 13:00 - 18:00

OPENER Hopoogstfeest 2020: oogsten, plukken en brouwen met hop. En natuurlijk proeven van hoppige bieren bij OPENER bier in Dongen.

Welkom bij de leukste PubQuiz! i-OPENER, de smakelijke PubQuiz op 16 oktober 2020 geeft gegarandeerd gezelligheid, een hoog meezinggehalte tijdens de geluidsrondes, en ludieke vragen, en serieuze maar ook ludieke vragen over een breed scala aan onderwerpen. Wij gaan op zoek naar de èchte eye-openers, de aha-erlebnis, de 'oh-ja!' ervaring.

Kleppers lichtjestocht Dongen door de Opener brouwerij Wisten jullie dat [...]

Dongense Houthak Kampioenschappen 2021

24 januari 2021: 12:00 - 18:00

Dongense Houthak Kampioenschappen 2021 Zondag 24 januari 2021 is de [...]

alle opener events