TROUWERIJ IN EEN BROUWERIJ

Wat is er nou leuker dan een trouwerij in een brouwerij? Ons proeflokaal is schitterend landelijk gelegen en geeft de unieke mogelijkheid om zowel binnen als buiten jullie receptie, ceremonie en feest te houden. Met op de achtergrond de brouwketels, de ecologische vijver of het hopveld zijn mooie plaatjes gegarandeerd. Wij zijn officiële trouwlocatie in de gemeente Dongen.

Trouwerij in een brouwerij

Verras je familie en vrienden met onze unieke feestlocatie. Bij ons kun je terecht om jouw feest of jubileum te vieren. Er is altijd een biersommelier aanwezig om extra uitleg te geven over de aanwezige speciaalbieren, om zo de beleving van bier extra te verhogen. Dat bier smaakt extra goed als je het drinkt met uitzicht op de brouwketels. Een feest is altijd te combineren met een proeverij, rondleiding door de brouwerij, en allerlei mogelijkheden van hapjes en maaltijden. Graag passen wij dit aan op jullie bijzondere wensen; het is immers een bijzondere dag! Hieronder dragen we alvast een aantal mogelijkheden aan en een indicatie van de kosten.

Trouwerij in een brouwerij

MOGELIJKHEDEN EN KOSTEN

 • De trouwceremonie op onze locatie kost € 450
 • We hebben naast pils, wijn en fris allerlei OPENER speciale bieren, en bieren van andere brouwerijen, vraag ons naar de actuele prijzen!
 • Het ‘afkopen’ van de dranken kan uiteraard bij ons en is de meest gangbare optie, dan heb je zekerheid over je uitgaven:
  • Doorlooptijd feest van 3 uur: 23 euro pp
  • Doorlooptijd feest van 4 uur: 28 euro pp
  • Doorlooptijd feest van 5 uur: 33 euro pp, en elk opvolgend uur 4 euro per uur.

Daarbij kunnen alle bovenstaande dranken aan de bar besteld worden. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar rekenen we de helft van de afkoopprijs van de drankjes, en rekenen we een half persoon voor de gekozen maaltijdopties. Kinderen van 2 jaar en jonger zijn gratis.

 • Optie: Champagne (bier) bij het proostmoment: € 6, bij ‘afkopen’ kost deze optie € 4 extra.
 • Optie: Geschenkje bij afscheid: flesje opener bier met opener om de hals: € 3,50 p.s.

Een feest in een brouwerij vraagt natuurlijk om een speciaal biertje. Wij werken daarom alleen met een ‘open bar’ – dat betekent dat iedereen alle drankjes kan bestellen die beschikbaar zijn. Over het algemeen drinkt iemand een speciaalbier meer om te genieten en drinkt daarom een stuk minder. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kosten de spuigaten uitlopen. Er is geen sterke drank of mixdrank beschikbaar, want dit vinden wij niet bevorderlijk voor de sfeer. De bar wordt altijd bemand door een gediplomeerd biersommelier. Wij vinden het leuk voor de dynamische sfeer, en een persoonlijk advies als de drankjes door de gasten aan de bar worden gehaald.

Trouwerij in een brouwerij

HAPJES

Wij hebben een leuk hapjes-arrangement samengesteld, dat op elk feest gretig aftrek vindt:

 • Borrelplankjes met kaasjes, worstjes, en leuke garnering en daarnaast wat te knabbelen op tafel bij aanvang;
 • Tussendoor 2 rondjes met amusehapjes – hierbij komen we met 5 verschillende hapjes rond, waaronder 2 vegetarische hapjes. Dus iedereen kan er in totaal 2 uitkiezen. Deze wordt verzorgd door Dongense cateraars.
 • Aan het einde van de avond doen we 3 rondjes met bittergarnituur assorti
 • Deze optie kost 9,50 p.p. en kun je nog verder upgraden met een luxe grote bierbitterbal. Dan doen we 1 rondje bittergarnituur minder, en daarvoor in de plaats een luxe grote bierbitterbal tegen het einde van het feest. Dan wordt het van 9,50 naar 10 euro afgerond per persoon.

Andere hapjes:

 • Iets lekkers voor bij de koffie tijdens ontvangst / receptie: verschillende mini-gebakjes op tafel. Hiervoor vragen we € 2,75 per persoon. Voor volwaardig gebak rekenen we 4,50 per stuk.
 • Zoutjes en nootjes op tafel. Deze kost € 1,00 per persoon.
 • Borrelplank: verschilende kaasjes, worstjes, leuke garnering en wat zoutjes/nootjes op tafel. Deze kost 4 € p.p.
 • Luxe borrelplank: deze bevat tapenade, eitje preitjesalade, filet americain, speksnacks, partyballetjes, kaaspuntjes,grillworst, ’s Gravenmoerse kei, boerenplaatham en stokbrood. Deze kost 7 € p.p.
 • Luxe grote bierbitterballen: € 1,00 per stuk.
 • Bittergarnituur: gemiddeld 4 stuks per persoon: € 2,80 p.p.
 • Wraps: carpaccio, beenham, Thaise bami, gerookte kip of tonijn. Deze kosten € 2,10 per stuk.
 • Luxe mini-sandwiches serranoham, gerookte kip, brie, beenham of zalm. Deze kosten € 2,50 per stuk.
 • Natuurlijk kun je ook gaan voor één van de volledige maaltijden.
 • Eigen catering ipv door OPENER geregeld: 7,50 euro per persoon. Hierbij worden borden, bestek, personeel, meubilair, overkapping, koeling en afval door jullie cateraar verzorgd, en zijn daarmee zelfvoorzienend. Wij zullen de cateraar faciliteren in stroom, meubilair en locatie.

Trouwerij in een brouwerij

TROUWERIJ IN EEN BROUWERIJ

De huwelijksceremonie kan, afhankelijk van het weer, zowel binnen als buiten plaatsvinden. De ambtenaar moet namelijk droog staan. Een feest in een brouwerij vraagt natuurlijk om een speciaal biertje. Wij werken daarom alleen met een ‘open bar’ – dat betekent dat iedereen alle drankjes kan bestellen die beschikbaar zijn. Over het algemeen drinkt iemand een speciaalbier meer om te genieten en drinkt daarom een stuk minder. Er is geen sterke drank of mixdrank beschikbaar. De bar wordt altijd bemand door een gediplomeerd biersommelier. Wij vinden het leuk voor de dynamische sfeer, en een persoonlijk advies als de drankjes door de gasten aan de bar worden gehaald. Wilt u dat wij uitserveren? Dat kan ook, laat het ons dan even weten en dan houden we daar rekening mee in onze bezetting.

Trouwerij in een brouwerij

Neem contact met ons op om jouw perfecte feest samen te stellen. Het is voor ons een eer om jullie mooiste dag samen te verzorgen!

VERGADERLOCATIES DONGEN

Kijk ook eens bij de andere vergaderlocaties in Gemeente Dongen!

OPENER Culinaire Tocht Zomer 2024

13 juni: 18:00 - 14 juni: 00:00

OPENER Culinaire Tocht Zomer 2024 Verras je smaakpapillen met de [...]

Welkom bij de leukste PubQuiz! i-OPENER, de 10de editie van [...]

Bier en Kaas proeverij 2

13 september: 19:30 - 23:30

🧀🍺 Kom en geniet van de combinatie van heerlijke kazen [...]