BIERQUIZ BIJ OPENER

 
 

WAT HOUDT EEN BIERQUIZ IN?

Een bierquiz bestaat uit drie vragenrondes van elk 10 vragen, steeds met een eigen thema om vervolgens tijdens het behandelen van de antwoorden deze direct in de praktijk te proeven in de gepresenteerde speciaalbieren. Zo komt de theorie samen met de praktijk en kun je de opgedane kennis en smaakherkenning meenemen met een verdere ontdekkingstocht naar speciaalbier.

BIERPROEVEN EN SMAKEN LEREN HERKENNEN MET EEN LEUKE BIERQUIZ

De vragen en uitleg van de bierquiz zijn bedoeld om een verdere uitleg te geven over de basisingrediënten en basissmaken in bier. We kiezen er bewust voor om wat specialere en extremere bieren te schenken, zodat deze smaken en geuren erg duidelijk naar voren komen en daardoor herkenbaar worden. Ons doel is om mensen bekend te maken met een breder scala speciaalbier, en daarbij is het ultieme doel om niet-bierdrinkers over de streep te halen om bier te gaan waarderen. Dat lukt ons gelukkig keer op keer. De winnaars krijgen een leuk presentje om samen de overwinning te vieren.

Toch niet zo into speciaalbier? Dan hebben we als alternatief ook een interactieve pubquiz beschikbaar, die meer algemene vragen heeft en allerlei onderwerpen aansnijdt, van actualiteit tot muziek / films / politiek etc etc. Heb je liever deze vorm? Laat het ons weten en we passen het aan!

HOE BOEK IK EEN BIERPROEVERIJ MET BIERQUIZ?

We nodigen je uit om deel te nemen aan een bierquiz; weet wat je drinkt en ga bier zo nóg meer waarderen. Klik hiernaast op BOEKEN of neem CONTACT met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Bierproeverij Opener Bier Dongen

BIERQUIZ - € 25 p.p.

Wie weet het meeste over bier? Die wint deze interactieve pubquiz!

Wie weet het meeste over bier? Die wint deze interactieve pubquiz!

  • 3 vragenrondes van elk 10 vragen
  • mix van ludieke en leerzame vragen
  • proef de antwoorden in 5 speciaalbieren
  • rondleiding door de brouwerij
  • uitleg over proeven, smaken en biertypes
  • de winnaar wint een leuk prijsje!