TEAMBUILDING BIJ OPENER

Waarom wij bier zo’n mooi product vinden? Het brengt mensen dichter bij elkaar. Onze locatie is open van opzet en is de ideale uitgangssituatie om meer cohesie te creëren in jouw team. Met een ongedwongen opzet zijn er allerlei mogelijkheden om bij OPENER met jouw team een leuk uitje te organiseren. Te boeken vanaf 10 personen, prijzen incl. btw.

ACTIVITEITEN

 

Teamactiviteit

ntbper persoon
  • Samen actief

Bierquiz

25per persoon
  • Competitieve pubquiz

Vergaderen

125per dagdeel
  • De neuzen dezelfde kant opzetten
Meer info over onze proeverijen

SNAAIERIJ

 

Eenvoudige hapjes

4per persoon
  • Lekkere kaasjes, worstjes, zoutjes, nootjes en grissini ter aanvulling en neutralisatie van de smaak

Luxe borrelplank

7per persoon
  • Allerlei lekkere hapjes, om samen gezellig te delen: Luxe stokbrood met smeersels, speksnacks, partyballetjes, kaaspuntjes, grillworst, ’s Gravenmoerse kei en boerenplaatham

Biergangen diner

19,50per persoon
  • Volledige maaltijd in 4 gangen geserveerd: Luxe borrelplank, mini-sandwiches, mini-wraps, warme hapjespan met gegrilde borrelboutjes, spareribs en mini gehaktballen

BARBECUE

 

Bierbecue

40per persoon (eten + drinken)
  • Ontdek de wereld van Food Pairing! 6 gangen, bereid met en vergezeld door 6 bijpassende speciaalbieren

Barbecue deLuxe

24per persoon
  • Proeverij van 9 luxe vleessoorten, waaruit iedereen 6 stuks van zijn keuze kan selecteren

Beer & Burgers

20per persoon
  • Best Burgers in town! Twee luxe broodjes hamburger pp, maïskolf, rundvleessalade, stokbrood met kruidenboter

Teambuilding voor een eerlijke prijs

Bovenstaande geeft een goede indruk van de kosten van de verschillende opties. Wij willen graag tegen concurrerende prijzen een mooie proeverijen en activiteiten aanbieden. Dit doen wij door goede en bijzondere (niet voor de hand liggende) bieren te schenken, begeleid door een stukje theorie – maar vooral het op een gedegen manier leren proeven en herkennen van de smaken in bier. Altijd door gediplomeerde internationaal erkende biersommeliers. Wij kiezen er bewust voor om niet te gaan stunten met deze prijzen, omdat we de kwaliteit van de bieren en bijbehorende uitleg graag willen garanderen. Wij streven naar de optimale bierbeleving. Ons proeflokaal is hierop ingericht, om ook als inspirerende ruimte dienst te doen en jouw team dichter bij elkaar te brengen.
Wil je een bierproeverij of activiteit doen met het bedrijf, dan kan dit bij ons en ook op locatie buiten de werkkostenregeling om.

De minimale deelname aan proeverijen en eetopties is 10 personen. Met minder dan 10 personen kun je altijd aansluiten bij één van onze events.