VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Tijdens een interessante varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien met uitleg van de ervaren gids van Tilburg te Water en tegelijk ervaar je een unieke bierproeverij. De biersommelier van Opener leert je smaken en ingrediënten herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren. Ook food pairing komt aan bod met een aantal eenvoudige bijpassende hapjes. Een complete totaalbeleving rondom speciaalbier in een geweldige setting en een perfecte locatie om het met je groep heerlijk in stijl af te sluiten. Vaar en proef met ons mee!

De kosten van de boottocht, bierproeverij en brouwerijbezoek inclusief speciaalbier en hapjes zijn slechts € 47,50 euro per persoon inclusief btw.

VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Wanneer vertrekt de vaart?

Deze vaart is van april t/m september exclusief te boeken voor groepen met een grootte vanaf 20 personen t/m 38 personen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Waar in Tilburg start de bierproeverij?

De rondvaart vertrekt bij de draaibrug aan de Piushaven (thv Hoevenseweg 2). En we sluiten de rondvaart daar ook af. Vervolgens kun je op eigen gelegenheid een kijkje nemen bij Stadsbrouwerij 013 of misschien wel brouwerij Torens. Ook kun je een overheerlijk bier gaan drinken bij de Tapperij Burgemeester Jansen, Piushaven 22. Die heeft ook een enorm aanbod aan speciaalbier!

 

Varende bierproeverij van Opener Brouwerij in de Piushaven Tilburg

VARENDE BIERPROEVERIJ - € 47,50 p.p.

Een varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Een varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Tijdens een interessante Varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien met uitleg van de ervaren gids van Tilburg te Water en tegelijk een unieke bierproeverij voorgeschoteld. De biersommelier van Opener bier leert je smaken en ingrediënten te herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren.