VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Aanvragen

Varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Tijdens een interessante varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien met uitleg van de ervaren gids van Tilburg te Water en tegelijk ervaar je een unieke bierproeverij. De biersommelier van Opener leert je smaken en ingrediënten herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren. Ook food pairing komt aan bod met een aantal eenvoudige bijpassende hapjes. De rondvaart vertrekt bij Burgemeester Jansen. En we sluiten de rondvaart af met een kijkje in hun nieuwe brouwerij Torens. Dit onder het genot van één van hun mooie bieren. De kosten van de boottocht, bierproeverij en brouwerijbezoek inclusief 7 proefglazen speciaalbier en hapjes zijn slechts € 42,50 euro per persoon inclusief btw.

VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Wanneer vertrekt de vaart?

Deze vaart is, naast de geplande data op open inschrijving, van maart t/m oktober ook exclusief te boeken voor groepen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Besloten tochten kunnen worden geboekt vanaf 10 deelnemers, met maximaal 26 deelnemers op de grootste boot. De prijs voor de proeverij voor besloten groepen is € 42,50 euro per persoon inclusief btw.

VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Waar in Tilburg start de bierproeverij?

De startlocatie is op de kade voor Tapperij Burgemeester Jansen, Piushaven 22. We verzamelen bij Burgemeester Jansen en vertrekken vanaf daar voor de bierproeverij in Tilburg op de afgesproken starttijd. Naderhand kun je uiteraard op eigen gelegenheid nog een aantal bieren op de kaart van dit mooie café bestellen. Een complete totaalbeleving rondom speciaalbier in een geweldige setting en een perfecte afsluiting. Vaar en proef met ons mee!

 

Bierproeverij Opener Bier Dongen

VARENDE BIERPROEVERIJ - € 42,50 p.p.

Een varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Een varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Tijdens een interessante Varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien met uitleg van de ervaren gids van Tilburg te Water en tegelijk een unieke bierproeverij voorgeschoteld. De biersommelier van Opener bier leert je smaken en ingrediënten te herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren.

Aanvragen

 

GEPLANDE VARENDE PROEVERIJEN

alle opener events
TERUG NAAR OVERZICHT VAN ALLE UITJES