VARENDE BIERPROEVERIJ IN TILBURG

Varende bierproeverij in Tilburg! Dat drinkt toch heel anders dan staand aan de bar. De biersommelier van Opener deelt je zijn beste spul tijdens deze bierproeverij te water.

Varende bierproeverij in Tilburg? Hoe werkt dat?

Tijdens een interessante Varende bierproeverij in Tilburg krijg je de highlights van de Tilburgse Piushaven te zien en tegelijk een unieke bierproeverij voorgeschoteld. De biersommelier van Opener bier leert je smaken en ingrediënten te herkennen in de 6 gepresenteerde speciaalbieren. Ook food pairing komt aan bod met een aantal eenvoudige bijpassende hapjes. We vertrekken de rondvaart bij Burgemeester Jansen. En we sluiten de rondvaart af met een kijkje in hun nieuwe brouwerij Torens, onder het genot van één van hun mooie bieren. De kosten van de boottocht, bierproeverij en brouwerijbezoek inclusief 7 proefglazen speciaalbier en hapjes zijn slechts 36,50 euro per persoon. Dit is een gereduceerde prijs; de prijs voor een varende proeverij voor besloten groepen is € 42,50 euro per persoon inclusief btw.

Boottocht varende proeverij bier event uitje

*************************************************************************
Deze vaart is, naast de geplande data op open inschrijving, van maart t/m oktober ook exclusief te boeken voor groepen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Besloten tochten gaan door vanaf 10 deelnemers, met maximaal 26 deelnemers per boot. De varende proeverijen op onderstaande data worden aangeboden tegen gereduceerde prijs van € 36,50. De prijs voor een varende proeverij voor besloten groepen is € 42,50 euro per persoon inclusief btw.
*************************************************************************

Waar vindt de Varende bierproeverij in Tilburg plaats?

De startlocatie is op de kade voor Tapperij Burgemeester Jansen, Piushaven 22. We verzamelen bij Burgemeester Jansen en vertrekken vanaf daar op de vermelde tijdstippen. Naderhand kun je uiteraard op eigen gelegenheid nog een aantal bieren op de kaart van dit mooie café bestellen.

TERUG NAAR OVERZICHT VAN ALLE UITJES

GEPLAND VARENDE PROEVERIJEN

alle opener events