Ga er samen op uit om te wandelen en fietsen rondom OPENER met deze mooie kaarten. Naast alle uitjes en events die wij organiseren, kun je natuurlijk ook zelf op pad. Een OPENER bier smaakt immers het allerbest na een lekkere inspanning.

Je kunt de kaarten gratis bekijken of downloaden en je eigen route er op aanpassen. Ze maken gebruik van Routebureau Brabant.

Wandelen rondom OPENER

Dongen heeft een heel leuk routenetwerk om te wandelen. Wij zijn op een steenworp afstand verwijderd van de ecologische verbindingsroute. Het Veepad kun je uitlopen en dan heb je de route die helemaal langs natuurlijke paden loopt richting ‘Gravenmoer. Maar ook de andere richtingen zijn zeer zeker de moeite waard!

Klik hier om het routekaartje te downloaden en te wandelen rondom OPENER.

Wandelen en fietsen rondom OPENER

Fietsen rondom OPENER

Ook de mogelijkheden om te fietsen zijn oneindig. Het Veepad is een zandweg met wat grint erin verwerkt en daarmee niet ideaal voor de racefiets. Voor de rest zijn de mogelijkheden oneindig, om zelf een tocht uit te zetten of aan te haken op het fietsroutenetwerk.

Klik hier om het routekaartje te downloaden en te fietsen rondom OPENER.

Wandelen en fietsen rondom OPENER

Kijk op onze pagina voor de openingstijden van OPENER, of om contact op te nemen waarop je terecht kunt voor een welverdiend biertje na het wandelen en fietsen rondom OPENER. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
We zien jullie graag verschijnen!