ZAKELIJKE OPTIES BIJ OPENER

VERGADERLOCATIE

Vergaderlocatie Opener Bierbrouwerij in Dongen

Inspirerende locatie voor vergaderingen
en recepties tot 150 personen

TEAMBUILDING

Vergaderlocatie Opener Bierbrouwerij in Dongen

Breng jouw team nóg dichter bij elkaar met
één van onze leuke uitjes

BIEROPLEIDING

Vergaderlocatie Opener Bierbrouwerij in Dongen

Vergroot je omzet met onze bieropleiding
voor horeca en retail

HUURBROUWEN

Brouw je eigen bier bij Opener zoals Ketshill's Special Blond

Jouw eigen speciaalbier? Dat kan! Graag brouwen wij jouw eigen biermerk of huisbier op onze 500 liter installatie in onze OPENER brouwerij in Dongen.

VERGADEREN, TEAMBUILDING EN BIERKENNIS

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met de zakelijke opties bij OPENER bier in Dongen. We hebben een licht en inspirerend proeflokaal met uitzicht op de landelijke omgeving. We hebben een groot televisiescherm met aansluitmogelijkheid voor uw laptop en een whiteboard met stiften in ons proeflokaal en tevens vergaderlocatie.

Daarnaast kun je verschillende teambuildingsactiviteiten doen tijdens of na de vergadering. Denk hierbij aan een proeverij, quiz of een van onze andere uitjes, Bier verbindt mensen als geen ander, en je zal merken dat het de teamgeest en onderlinge relaties bevordert. Een bierquiz zet wat meer in op de competitie, en onze workshops op de samenwerking. Kortom, voor jouw bedrijf hebben wij veel te bieden. Dus kom langs bij de Vergaderlocatie bij Opener Bierbrouwerij in Dongen!

Vergaderlocatie Opener Bierbrouwerij in Dongen

Naast vergaderen en teambuilding kun je bij ons ook terecht voor een BIEROPLEIDING. Tijdens de eendaagse cursus gaan we in op de vele aspecten van bier onder begeleiding van Frank Wouters, onze erkende biersommelier en brouwer. Dit alles vindt plaats in ons proeflokaal – en vergaderlocatie bij de Opener Bierbrouwerij in Dongen!

Kijk hier voor aanvullende informatie hierover.

MIS NIETS VAN ONS ENTHOUSIASME

Blijf op de hoogte van ons laatste biernieuws en alle inspirerende en gezellige events die we organiseren rondom de Opener brouwerij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je te informeren over het nieuws van OPENER en onze evenementen d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Zie voor meer informatie onze Privacy Verklaring.

Bekijk ook de site UITPUNT Dongen en Keigaaf Brabant voor meer groepsuitjes in Dongen.